ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αισιόδοξο μήνυμα από την σύζυγο του 37χρονου αστυνομικού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αισιόδοξο μήνυμα από την σύζυγο του 37χρονου αστυνομικού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όπως αναφέρει και η ίδια η σύζυγος του Γιώργου Γεωργίου, μετά από αρκετό καιρό τοποθετείται ξανά στα social media, με σκοπό να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν στο πλευρό τόσο της ίδιας, όσο και του άντρα της, στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μετά την φονική επίθεση που δέχθηκε ο 37χρονος μαζί με άλλο συνάδελφό του στις 19/5.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του 37χρονου Γεωργίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ένα τραγούδι και γράφοντας στην αγγλική γλώσσα, αναφέρθηκε στο διάστημα που δεν συμμετείχε ενεργά στα social media, λόγω των δύσκολων καταστάσεων που περνούσαν με τον σύζυγό της, ενώ στην συνέχεια ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα τους κατά το τελευταίο διάστημα και τέλος, έστειλε τα δικά της αισιόδοξα μηνύματα για τον αστυνομικό. 

«Θέλω να ευχαριστήσω συγγενείς, φίλους και αγνώστους για τις προσευχές και τη στήριξη. Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές και η στήριξη μας έδωσε δύναμη. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Δεν θα πω πολλά αυτή τη στιγμή παρά μόνο ότι ο Γιώργος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. (αφού ξεπεράσω το σοκ χαράς και αφού ευχαριστήσω αυτούς που πρέπει. Σας αγαπώ όλους)», έγραψε η σύζυγος του αστυνομικού που νοσηλεύθηκε στο Ισραήλ, έπειτα από την φονική επίθεση που δέχθηκε μαζί με συνάδελφό του, στις 19/5/2018.  

Το χρονικό της φονικής επίθεσης:

Γύρω στις 22:30 το βράδυ της 5ης Μαΐου, τα μέλη της Αστυνομίας, κλήθηκαν για έλεγχο αυτοκινήτου ενοικιάσεως, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή της Λεμεσού (Ύψωνα) και στο οποίο επέβαιναν τρία άγνωστα πρόσωπα, τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα.

Κατά την άφιξη τους στην περιοχή, εναντίον του περιπολικού ρίφθηκαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να ανταποδώσουν.

Από τους πυροβολισμούς, ο αστυφύλακας Γιώργος Γεωργίου τραυματίστηκε κρίσιμα και οδηγήθηκε άμεσα στο χειρουργείο, ενώ το δεύτερο μέλος τραυματίστηκε στον θώρακα και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική.

Κατηγορούμενοι πλέον είναι ο 38χρονος Ηλίας Μούζος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε κατά των αστυνομικών, ο 35χρονος Βούλγαρος Yanko Ivanov και ο Ευθύβουλος Γεώργη (Βουλλής). Ύποπτη ήταν και η 34χρονη Σλοβάκα, η οποία φαίνεται να ενοικίασε το όχημα που κατείχαν οι δράστες την ώρα της επίθεσης.

Να σημειώσουμε πως ο Ηλίας Μούζος παραδέχθηκε με γραπτή ομολογία του την απόπειρα φόνου κατά των αστυνομικών, καθώς και εμπλοκή του σε άλλες δύο υποθέσεις για τις οποίες καταζητείτο. Πρόκειται για την απαγωγή 28χρονου και τη ρίψη πυροβολισμών εναντίον της οικίας του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top