ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα ΚΕΠ - Ικανοποίηση αιτήματος

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα ΚΕΠ - Ικανοποίηση αιτήματος

Ακύρωση δίωρης στάσης εργασίας του προσωπικού των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη παγκύπρια.

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών με ανακοίνωση του αναφέρει ότι «σε συνέχεια Ανακοίνωσης του προσωπικού των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) παγκύπρια που αφορά σε δίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018, από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 10.00 π.μ., η εν λόγω στάση εργασίας δεν θα πραγματοποιηθεί και τα ΚΕΠ θα λειτουργήσουν κανονικά εξυπηρετώντας κοινό από τις 8.00 π.μ».

Το κοινό πληροφορείται ότι, όσον αφορά σε θέματα Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ), τα ΚΕΠ θα περιοριστούν στην παραλαβή αιτήσεων/ εντύπων μόνο και δεν θα παρέχουν οποιαδήποτε πληροφόρηση στους πολίτες επί τόπου.

Εξυπηρέτηση αιτητών και δικαιούχων ΕΕΕ στα επαρχιακά και τοπικά γραφεία Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα,  9 Ιουλίου 2018, οι αιτητές και δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος θα μπορούν να εξυπηρετούνται σε όλα τα επαρχιακά και τοπικά γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top