ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έδενε με αλυσίδα και επιτίθετο άσεμνα σε άνδρα – Καταγράφηκαν σε κάμερα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έδενε με αλυσίδα και επιτίθετο άσεμνα σε άνδρα – Καταγράφηκαν σε κάμερα

Αλλοδαπή γυναίκα, κατηγορείται για άσεμνη υπόθεση και συνωμοσία σε βάρος νεαρού ατόμου με αυτισμό, το οποίο φρόντιζε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η πρωτοφανής υπόθεση διερευνάτο από την Αστυνομία κάτω από άκρα μυστικότητα λόγω της λεπτότητας του θέματος και την Παρασκευή (6/7) καταχώρησε την υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Η αλλοδαπή που κατάγεται από τις Φιλιππίνες, αντιμετωπίζει τρεις συνολικά κατηγορίες, οι οποίες αφορούν συνωμοσία, άσεμνη επίθεση και κοινή επίθεση σε βάρος προσώπου που χρειαζόταν φροντίδα λόγω της κατάστασης της υγείας του.  

Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, φέρεται να ακινητοποιούσε το πρόσωπο που φρόντιζε, δένοντας του το πόδι σε καρέκλα με αλυσίδα και στην συνέχεια του επιτίθετο άσεμνα.

Τις πράξεις της, φαίνεται ότι κατέγραφε κάμερα που υπήρχε στο σπίτι και με αυτόν τον τρόπο φαίνεται να έλαβε γνώση συγγενής του θύματος, ο οποίος στην συνέχεια προέβη σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Μετά την καταχώρηση της υπόθεσης στο δικαστήριο, η αλλοδαπή ζήτησε να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο πριν απαντήσει στις κατηγορίες, με αποτέλεσμα η υπόθεση να αναβληθεί μέχρι να βρει συνήγορο.

Μάλιστα, το δικαστήριο ζήτησε να ετοιμαστεί έκθεση του Γραφείου Ευημερίας για τις προσωπικές συνθήκες της κατηγορούμενης και η υπόθεση προγραμματίστηκε για τις 12 Ιουλίου.

Μέχρι την έναρξη της δίκης, η κατηγορούμενη θα παραμείνει υπό κράτηση.

Στην δίκη θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας, άλλη αλλοδαπή, η οποία φέρεται να γνώριζε λεπτομέρειες για την υπόθεση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top