ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Βαριά τα τραύματα που υπέστη η άτυχη Παναγιώτα - Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Βαριά τα τραύματα που υπέστη η άτυχη Παναγιώτα - Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Πολλαπλά τραύματα έφερε στο σώμα της η άτυχη Παναγιώτα Σάββα, που έχασε τη ζωή της την Παρασκευή (6/7), πέφτοντας από μεταλλική σκάλα μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας που διενεργήθηκε το πρωί του Σαββάτου (7/7) από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, έδειξε πολλαπλές κακώσεις στο σώμα, στην κεφαλή και στα ζωτικά όργανα. Επίσης, η άτυχη γυναίκα υπέστη πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης και σιοτοιχου νωτιαίου μυελού.

Θυμίζουμε ότι, την άτυχη 71χρονη, εντόπισε αναίσθητη στο πάτωμα του σπιτιού της, ο 29χρονος γιος της, ο οποίος αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στην συνέχεια κλήθηκε η Αστυνομία.

Το θύμα εντοπίστηκε αιμόφυρτο στο πάτωμα του σαλονιού, στη βάση της σκάλας που οδηγεί στον πρώτο όροφο και δίπλα υπήρχε άλλη μεταλλική σκάλα. 

Η γυναίκα είχε προσπαθήσει να κατεβάσει από αποθηκευτικό χώρο, σακούλι με ρούχα ανεβαίνοντας σε μεταλλική σκάλα και έχασε τη ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει και να κτυπήσει με το κεφάλι στο πρώτο σκαλί του ορόφου και στη συνέχεια να κυλίσει προς τα κάτω μέχρι τη βάση της σκάλας, δηλαδή στο σημείο όπου ανεβρέθηκε

Η Παναγιώτα Σάββα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί, επιβεβαίωσαν το θάνατο.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top