ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… «μάχη» του Γκόμεθ και Ολίβα και οι επόμενες καθοριστικές ώρες!

Η… «μάχη» του Γκόμεθ και Ολίβα και οι επόμενες καθοριστικές ώρες!

Έτοιμη να πατήσει (ξανά) «γκάζι» είναι η Ομόνοια για να κλείσει τους επόμενους μεταγραφικούς της στόχους…

Ρεπορτάζ: Του Παναγιώτη Τούμπα

Στο… «παζλ» ενίσχυση των «τριφυλλοφόρων» υπολείπονται ακόμη κάποια κομμάτια έτσι ώστε να μπορέσει να συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ.

Οι «πράσινοι» αναμένεται ότι θα προχωρήσουν σε άλλες δύο κινήσεις και συγκεκριμένα στο μικροσκόπιο είναι ποδοσφαιριστές για την θέση του επιτελικού μέσου (δεκάρι) και για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Για τις θέσεις που προαναφέραμε οι άνθρωποι της Ομόνοιας αναμένεται να αποκτήσουν δύο ποδοσφαιριστές, των οποίων τα ονόματα είναι γνωστά και αναφερόμαστε στους Ντίαζ και Μόττα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και κινήσεις για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και κεντρικού αμυντικού.

Με βάσει των κινήσεων που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στον Λευκωσιάτικο σύλλογο, φαίνεται και η φιλοσοφία των Γκόμεθ και Ολίβα η οποία είναι να δημιουργήσουν ένα ρόστερ με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους  έχουν στο «τριφύλλι» να έχει ένα αρκετά γεμάτο πάγκο.

Πάντως οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα καθοριστικές και κρίσιμες για τα μεταγραφικά νέα των «πρασίνων».

Το συγκρότημα του Ολίβα την Δευτέρα (9/7) θα «πατήσει» για πρώτη φορά την φετινή σεζόν το «Ηλίας Πούλλος» και ο Ισπανός κόουτς και οι συνεργάτες του θέλουν να έχουν όσο το δυνατό πιο έτοιμο και συμπληρωμένο το ρόστερ τους στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top