ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΒΟΥΛΗ - ΔΗΣΥ: 'Δεν θα επιτρέψουμε οι συνεπείς να είναι τα κορόιδα'

ΒΟΥΛΗ - ΔΗΣΥ: 'Δεν θα επιτρέψουμε οι συνεπείς να είναι τα κορόιδα'

Δεν θα επιτρέψουμε οι συνεπείς να είναι τα κορόιδα, δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ονούφριος Κουλλάς, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την κυβερνητική εγγύηση για τη συμφωνία απορρόφησης των εργασιών της ΣΚΤ από την Ελληνική Τράπεζα και τη δέσμη νομοθετημάτων για αντιμετώπιση των ΜΕΔ.

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ αφού παρατήρησε ότι η ενασχόληση με 5.000 μετοχές της Δήμητρας επενδυτικής της οποίας το 70%, αντιστοιχεί σε 170.000 μέτοχους, δείχνει κακή πρόθεση, επεσήμανε πως "όταν εγκρίναμε τα προηγούμενα κεφάλαια γνωρίζατε ότι ο Συνεργατισμός μπορούσε να απορροφηθεί από άλλη τράπεζα».

Πρόσθεσε πως είναι πάρα πολλές οι πληροφορίες από συνεργατικά που ελέγχονταν από το ΑΚΕΛ για επισφαλή δάνεια και αδιαφανείς διαδικασίες.

Ακολούθως αφού ανέφερε ότι η αντιπολίτευση υποπίπτει σε αντιφάσεις σε ότι αφορά τα ΜΕΔ, εξέφρασε την άποψη ότι η Βουλή δεν είναι άμοιρη ευθυνών, καθώς "νοθεύοντας τα νομοσχέδια", τα οποία αποτελούν τους ισχύοντες νόμους παρεμπόδισε την προσπάθεια να περιοριστούν τα ΜΕΔ.

Ο κ. Κουλλάς είπε ακόμα ότι μερίδα της αντιπολίτευσης έγινε υποστηρικτής των επιτηδείων που σκόπιμα δεν αποπληρώνουν τα δάνειά τους, προσθέτοντας ότι "δεν θα επιτρέψουμε οι συνεπείς να είναι κορόιδα".

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ ανέφερε ακόμα ότι το μεγάλο βαρίδι του τραπεζικού συστήματος είναι τα ΜΕΔ, προσθέτοντας ότι "θα λύσουμε και αυτό το πρόβλημα".

«Θα κυνηγήσουμε αυτούς που χρωστούν" ώστε οι εγγυήσεις να μην περάσουν στους ώμους των φορολογουμένων. Είναι μια δύσκολη απόφαση, και θα φροντίσουμε να έχει θετικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα», συμπλήρωσε.

KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top