ΠΟΛΙΤΙΚΗ

BOYΛΗ- Μουσιούττας: 'Ο αργός θάνατος αφήνει ελπίδες'

BOYΛΗ- Μουσιούττας: 'Ο αργός θάνατος αφήνει ελπίδες'

Ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Μαρίνος Μουσιούττας, δήλωσε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής ότι η ώρα της κρίσεως έφθασε και πρέπει οι αποφάσεις του να πηγάζουν από τη συνείδηση του και μεταξύ του ακαριαίου θανάτου ή του αργού και βασανιστικού θανάτου, επιλέγει το δεύτερο, επειδή αφήνει χαραμάδες ελπίδας.

Ο κ. Μουσιούττας παρατήρησε περαιτέρω ότι αν εννοούμε πραγματικά αυτά που λέμε και μάθουμε από τα μαθήματα μας τα μονοπάτια της ελπίδας μπορούν να μετατραπούν σε λεωφόρους .

Πρόσθεσε ότι το ΔΗΚΟ προσπάθησε να εμβολιάσει τα νομοθετήματα και το πέτυχε και ανέφερε ότι οφείλουμε όλοι και πρώτιστα εμείς, να σταθούμε άγρυπνοι φρουροί και θεματοφύλακες της νομοθεσίας.

Είπε ακόμα ότι πρέπει να αποδοθούν πολιτικές ευθύνες, να αποδοθεί κοινωνική δικαιοσύνη, προσθέτοντας πως το κόμμα του θα πρωτοστατήσει, ψηφίζοντας τα νομοθετήματα που είναι ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top