ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάτω των 40 η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόγνωση

Κάτω των 40 η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόγνωση

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα (9/7), μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, κυρίως κατά τις αυγινές ώρες, αναµένεται να σχηµατιστέι αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (10/7), την Τετάρτη (11/7) και την Πέµπτη (12/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top