ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάρης Γεωργιάδης: «Έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αποχωρήσω»

Χάρης Γεωργιάδης: «Έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αποχωρήσω»

Σε δηλώσεις του στο Τρίτο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο υπουργός Οικονομικών, σχολίασε την απαίτηση κομμάτων για παραίτησή του, μετά τις εξελίξεις με τον Συνεργατισμό, λέγοντας ότι έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την πρώτη στιγμή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χάρης Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» με σκοπό την ανάλυση των εξελίξεων γύρω από τον Συνεργατισμό και τα νομοσχέδια που εγκρίθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής, την Κυριακή (8/7).

Ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Γεωργιάδης, σχολίασε και το αίτημα κάποιων κομμάτων για παραίτησή του από τα καθήκοντα του υπουργού Οικονομικών. «Είμαι έτοιμος για τα δύσκολα αλλά και έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αποχωρήσω από το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία της κυβέρνησης, στην οποία μετέχω από το 2013» ανάφερε αρχικά ο υπουργός.

«Μίλησα με τον Πρόεδρο», ανάφερε επίσης και υποστήριξε ότι, η απόφαση θα ληφθεί από τον κ. Αναστασιάδη και όχι από την αντιπολίτευση.

Μάλιστα, δήλωσε ότι στο προσεχές μέλλον, θα φανεί ότι οι αποφάσεις της Βουλής, «όχι μόνο δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα και κόστος στην οικονομία, αλλά θα την απελευθερώσουν από τα τελευταία προβλήματα».

Συμπλήρωσε επίσης ότι, όλοι κρίνονται από τις πράξεις και τα αποτελέσματα των ενεργειών τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top