ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτικοί: «Δεν ανοίγουν τα σχολεία τον Σεπτέμβρη»

 Εκπαιδευτικοί: «Δεν ανοίγουν τα σχολεία τον Σεπτέμβρη»

Αν ο υπουργός Παιδείας δεν ανακαλέσει τις προτάσεις του, οι εκπαιδευτικοί απειλούν ότι δεν θα ανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβρη.

Την Δευτέρα (9/7), πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη της ΠΟΕΔ με ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, για να αποφασίσουν τα μέτρα που θα λάβουν εναντίον του υπουργού Παιδείας.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, έγινε γνωστό ότι και οι τρεις οργανώσεις ομόφωνα αποφάσισαν να μην ανοίξουν τα σχολεία (σ.σ. δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) αν ο υπουργός δεν αποσύρει τις προτάσεις του για τον εξορθολογισμό και να αρχίσει ο διάλογος από το μηδέν.

Επισήμαναν μάλιστα ότι, αν δεν πράξει τα πιο πάνω, τον καλούν να παραιτηθεί.

Οι εκπαιδευτικοί επισήμαναν ότι, θέλουν εξορθολογισμό αλλά όχι με λογιστική προσέγγιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή (13/7) χιλιάδες εκπαιδευτικοί αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το Υπουργείο Παιδείας για να διαμαρτυρηθούν.

Να αναφέρουμε ότι, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη των τριών οργανωμένων συνόλων, για να ανακοινώσουν τα ακριβή μέτρα που θα λάβουν αλλά και τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top