ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Οι ισχυρισμοί του 23χρονου που ξυλοφόρτωσε φοιτητή σε μπαράκι

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Οι ισχυρισμοί του 23χρονου που ξυλοφόρτωσε φοιτητή σε μπαράκι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας (09/07) ο 23χρονος Ελληνοκύπριος φοιτητής από το Παραλίμνι ο οποίος φέρεται να είναι ύποπτος για τον ξυλοδαρμό 22χρονου.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου ζήτησαν τη κράτηση του 23χρονου με το δικαστήριο να κάνει αποδεκτό το αίτημα τους. Ο 23χρονος τέθηκε υπό κράτηση για 7 ημέρες με τις έρευνες των αρχών να είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 23χρονος συλληφθείς σε γραπτή του κατάθεση δίνει διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.   

Ενώ όπως μας αναφέρθηκε, παραδέχθηκε πως είναι το πρόσωπο που κτύπησε τον 22χρονο. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια μετά από λεκτικό διαπληκτισμό. 

Θυμίζουμε πως ο 23χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου, όταν Ελληνοκύπριος φοιτητής 22 χρόνων από τη Λευκωσία, κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας ότι δέχθηκε επίθεση σε ένα μπαράκι στην Αγία Νάπα από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα, ωστόσο λόγω της κατάστασης της υγείας του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για κάταγμα γνάθου.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top