ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΤΕΦΑΝΟΥ: «Η κυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού μεθόδευσε το κλείσιμο του Συνεργατισμού»

ΣΤΕΦΑΝΟΥ: «Η κυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού μεθόδευσε το κλείσιμο του Συνεργατισμού»

Έντονη δήλωση έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/7) ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Χάρη Γεωργιάδη, ο κ. Στεφάνου υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «μεθόδευσε το κλείσιμο του Συνεργατισμού».

Χαρακτήρισε «εγκληματικές» τις αποφάσεις των κυβερνώντων, οι οποίοι, όπως είπε, «με αυταρχισμό και αλαζονεία έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο της Βουλής και έσπειραν τον πανικό ανάμεσα στους πολίτες».

Ο Στέφανος Στεφάνου τόνισε ότι οι κυβερνώντες «αύξησαν το δημόσιο χρέος σε επικίνδυνα επίπεδα, επιβάρυναν τα δημόσια οικονομικά, συγκέντρωσαν τους κινδύνους που προκαλούνται εξαιτίας της εξάρτησης της κυπριακής οικονομίας από δύο μεγάλες τράπεζες», ενώ «φόρτωσαν τις ζημιές στους φορολογούμενους πολίτες».

Αυτούσια η δήλωση:

Οι σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών στο κρατικό ραδιόφωνο αποτελούν επιβεβαίωση ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού μεθόδευσε το κλείσιμο του Συνεργατισμού.

Η κυβέρνηση έβαλε την Κύπρο σ’ ένα εκβιαστικό μονόδρομο και στοχευμένα δεν αξιοποίησε και δεν προώθησε καμία άλλη επιλογή πέραν της διάλυσης και της εκκαθάρισης του Συνεργατισμού.

Για να νομιμοποιήσουν τις εγκληματικές αποφάσεις τους οι κυβερνώντες με αυταρχισμό και αλαζονεία έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο της Βουλής και έσπειραν τον πανικό ανάμεσα στους πολίτες.

Οι κυβερνώντες με τις μεθοδεύσεις και αποφάσεις τους - που δυστυχώς βρήκαν στήριξη από πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης – κατέστρεψαν μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του λαού μας, το Συνεργατισμό και υποθήκευσαν το μέλλον της οικονομίας και της κοινωνίας.

Με τις αποφάσεις τους οι κυβερνώντες:

  1. Αύξησαν το δημόσιο χρέος σε επικίνδυνα επίπεδα.
  2. Επιβάρυναν τα δημόσια οικονομικά.
  3. Συγκέντρωσαν, αντί να διασπείρουν, τους κινδύνους που προκαλούνται εξαιτίας της εξάρτησης της κυπριακής οικονομίας από δύο μεγάλες τράπεζες.
  4. Φόρτωσαν τις ζημιές στους φορολογούμενους πολίτες, οι οποίοι καλούνται για ακόμα μια φορά να πληρώσουν το τίμημα της εξυπηρέτησης, από μέρους των κυβερνώντων, μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.

Οι κυβερνώντες ισχυρίζονται ότι πλέον ανοίγει μια νέα περίοδος για τη χώρα. Αυτό το ισχυρίστηκαν πολλές φορές μέχρι τώρα και τελικά αποδεικνύεται ότι επιστρέφουμε συνεχώς στο παρελθόν με τα προβλήματα να ανακυκλώνονται.

Εμείς, δεν πρόκειται να γίνουμε συνένοχοι στις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνώντων, ούτε και να υποκύπτουμε στις εκβιαστικές πολιτικές τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top