ΚΟΣΜΟΣ

Η αστυνομία τον έψαχνε, η κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε γυμνό έξω από σπίτι

Η αστυνομία τον έψαχνε, η κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε γυμνό έξω από σπίτι

Έναν νεαρό επιδειξιομανή που συνηθίζει να κυκλοφορεί γυμνός και να προβαίνει σε άσεμνες χειρονομίες, αναζητούν οι αρχές στην Καλιφόρνια.

Ο άνδρας συνδέεται με σειρά περιστατικών που έλαβαν χώρα από τις 15 Ιουνίου έως τις 27 του μηνός στο Φρέμοντ.

Το πιο πρόσφατο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 6/7 στο Πλέζαντον, όπου η κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού κατέγραψε έναν άνδρα λευκού χρώματος, κοντά στα 20, με καστανά μαλλιά, να επιδίδεται σε άσεμνες πράξεις.

Το χαρακτηριστικό τατουάζ -λεπτό πράσινο δαχτυλίδι που θυμίζει συρματόπλεγμα ή τριαντάφυλλο με αγκάθια και ένα φτερό- που φέρει στο δεξί του μπράτσο μοιάζει με περιγραφές που έδωσαν μάρτυρες σε ένα άλλο περιστατικό, στις 21 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει η αστυνομία του Φρέμοντ, το πρώτο περιστατικό που συνδέεται με τον νεαρό άνδρα έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα της 15η Ιουνίου, στο Ντόβιλ Παρκ, όταν δύο γυναίκες είδαν έξω από το σπίτι τους έναν άνδρα να αγγίζει να γεννητικά του όργανα.

Τα ξημερώματα της 21ης Ιουνίου ένας γυμνός άνδρας μπήκε σε ένα σπίτι από μια ξεκλείδωτη συρόμενη πόρτα και άρχισε να αυνανίζεται έξω από το δωμάτιο που κοιμόταν μια γυναίκα, η οποία τον κατάλαβε κι έντρομη έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο επιδειξίας να το βάλει στα πόδια.

Τα επόμενα περιστατικά συνέβησαν στις 27 Ιουνίου μέσα μάλιστα σε διάστημα μιας ώρας. Στην πρώτη περίπτωση τα θύματα που κάθονταν μέσα σε αυτοκίνητο αντίκρυσαν έναν γυμνό άνδρα να πλησιάζει αγγίζοντας τα γεννητικά του όργανα προσπαθώντας να τους μιλήσει σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ λίγο αργότερα πλησίασε μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της.

Η αστυνομία ζητά τη συνδρομή των πολιτών ώστε να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο επιδειξίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top