ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Ερντογαν στα κατεχόμενα

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Ερντογαν στα κατεχόμενα

Λίγο μετά τις 19:00 της Τρίτης 10/7 έφτασε στο παράνομο αεροδρόμιο στην Τύμπου ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος λίγο αργότερα είχε συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.


Τον κ. Ερντογάν και την αντιπροσωπεία του υποδέχθηκαν ο "πρόεδρος" της "βουλής", Τεμπερουκέν Ουλουτσάι ο "πρωθυπουργός", Τουφάν Ερχιουρμάν, ο "υπεξ", Κουντρέτ Οζερσάι, ο Τούρκος "πρέσβης" στα κατεχόμενα, Ντεριά Κανμπάι και η ηγεσία του τουρκικού κατοχικού στρατού.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στο παράνομο αεροδρόμιο ήταν και ο πρόεδρος του ΚΕΕ, Χουσείν Οζγκιουργκιούν, ο "βουλευτής" του ίδιου κόμματος, Ζορλού Τορέ, ο "υπουργός συγκοινωνιών", Τολγκά Ατακάν, ο "υφυπουργός παρά τω προέδρω", Γκιουρντάλ Χιουνταογλου και άλλοι.

Λήφθηκαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας αλλά στην είσοδο του χώρου του παράνουμου αεροδρομίου στην Τύμπου περίπου 100 άτομα κρατώντας σημαίες της Τουρκίας, του ΑΚΡ και του ψευδοκράτους περίμεναν τον Τούρκο Πρόεδρο, ο οποίος κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να τους χαιρετίσει. Κάποια αυτοκίνητα κατά μήκος του δρόμου προς τη Λευκωσία είχαν ανοίξει πανό με το πρόσωπο του Ερντογάν.

Μετά την επίσημη υποδοχή του στο "προεδρικό" έγινε η κατ' ιδίαν συνάντηση Ακιντζί - Ερντογάν και ακολούθησε δείπνο εργασίας.

Αμέσως μετά ο Ερντογάν αναχώρησε από τα κατεχόμενα με προορισμό τις Βρυξέλλες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top