ΠΑΡΑ-THEMA

Μ. Τράγκολας: «Οι μνήμες από εκείνο το καταραμένο ομιχλώδες πρωινό αναβιώνουν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μ. Τράγκολας: «Οι μνήμες από εκείνο το καταραμένο ομιχλώδες πρωινό αναβιώνουν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το δημόσιο μήνυμα του Διευθυντή της Πυροσβεστικής, για το μαύρο πρωινό της 11ης Ιουλίου 2011…

Ο Μάρκος Τράγκολας, το βράδυ της Τρίτης (10/7), μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τοποθετήθηκε για την τραγωδία του Μαρί, που στοίχησε τη ζωή σε 13 άτομα.

«Ξημερώνει η 11η Ιουλίου. Πέρασαν 7 ολόκληρα χρόνια. Οι μνήμες από εκείνο το καταραμένο ομιχλώδες πρωινό αναβιώνουν. Πολλά τα συναισθήματα», ανάφερε αρχικά ο κ. Τράγκολας, και πρόσθεσε: «Συνεχώς διδασκόμαστε από τον άδικο χαμό σας. Η θυσία σας δρόμος αρετής και τιμής και για μας δρόμος κατευθυντήριος. Ποτέ ξανά»!

Το πρωί της Τετάρτης 11/7, στις 5 η ώρα πραγματοποιήθηκε πορεία από την ΕΜΑΚ πορευμένοι προς τον τόπο της θυσίας των 13 ατόμων, ανάφερε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής.

Μάλιστα, ο κ. Τράγκολας, ανέφερε πως φέτος, θα είναι η τελευταία φορά που θα καταθέσει δάφνινο στεφάνι στους ήρωες ως ένστολος, αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Για μένα η τελευταία μου πορεία ως ένστολος. Η τελευταία φορά που θα καταθέσω ως Διευθυντής το δάφνινο στεφάνι εκ μέρους του προσωπικού της Υπηρεσίας στο μνημείο σας στην Ναυτική Βάση , αλλά να ξέρετε ότι πάντα θα είσαστε στην μνήμη μου όσα χρόνια και αν περάσουν. ΑΘΑΝΑΤΟΙ»!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top