ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο τραγωδία στη θάλασσα – Σε κατάσταση υποθερμίας οικογένεια

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο τραγωδία στη θάλασσα – Σε κατάσταση υποθερμίας οικογένεια

Διασώθηκε τετραμελής οικογένεια από μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.

Η έγκαιρη και άμεση επέμβαση μελών της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας το βράδυ της Τρίτης 10/07 στη θαλάσσια περιοχή Ορόκλινης, απέβη σωτήρια για τετραμελή οικογένεια.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας μετά από κλήση που δέχθηκαν γύρω στις 19:50 το βράδυ της Τρίτης, ότι λουόμενοι κινδύνευαν να πνιγούν στη θάλασσα, μετέβηκαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από την ακτή, νεαρό άνδρα μαζί με την 8χρονη κόρη του να βρίσκονται πάνω σε σανίδα, σε κατάσταση υποθερμίας λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή και των πολλών ωρών που βρίσκονταν στη θάλασσα.

Ακολούθως, εντόπισαν σε απόσταση 500 μέτρων περίπου τη μητέρα και την 5χρονη κόρη τους να είναι υποβασταζόμενες σε μικρό φουσκωτό σε κατάσταση επίσης πανικού και υποθερμίας.

Αφού παρέλαβαν όλα τα πρόσωπα από τη θάλασσα, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη στεριά.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τετραμελή οικογένεια που βρίσκεται στην Κύπρο για διακοπές.

Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top