ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Σίτι «απάντησε» στην… Ροναλντομανία με την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της!

Η Σίτι «απάντησε» στην… Ροναλντομανία με την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της!

Μ’ ένα χρόνο καθυστέρηση η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε να φέρει στην πόλη τον Ριγιάντ Μαχρέζ… φουσκώνοντας τα ταμεία της πρώην πρωταθλήτριας, Λέστερ. Η μεταγραφή αυτή ήταν μία… ακτίδα στον «ανεμοστρόβιλο» Κριστιάνο Ρονάλντο που… σάρωσε όλα τα Μέσα του πλανήτη.

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους είναι ασύγκριτη, ωστόσο ιστορικά και η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε κάτι σπουδαίο την ίδια ημέρα.

Το κλαμπ του Πεπ Γκουαρντιόλα, καθυστερώντας έναν ολόκληρο χρόνο, μπόρεσε επιτέλους να κάνει «Πολίτη» τον Ριγιάντ Μαχρέζ. Η μεταγραφή, μάλιστα, αυτή θα γραφτεί στην ιστορία για τη συγκεκριμένη ομάδα.

Πρόκειται για την ακριβότερη του συλλόγου μια και κόστισε 68.000.000 ευρώ! Η αμέσως προηγούμενη είναι αυτή του Εμερίκ Λαπόρτ για τον οποίο η Σίτι είχε πληρώσει 65.000.000 ευρώ στην Μπιλμπάο.

Υπενθυμίζουμε πως για να… περάσουν βέρες Μάντσεστερ Σίτι και Μαχρέζ χρειάστηκε πέρυσι ο Αλγερινός να τα… σπάσει άγρια με την Λέστερ, αφού την κοπάνησε από την προπόνηση, έγινε ράκος ψυχολογικά και αρνιόταν να βγει από το σπίτι του.

Εν τέλει η ιστορία είχε καλό τέλος και το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε αν θα πιάσουν τόπο τα… ατελείωτα χρήματα των Αράβων.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top