ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρες κλείδωσαν τα παιδιά στο αυτοκίνητο και πήγαν να κλέψουν πολυκατάστημα

Μητέρες κλείδωσαν τα παιδιά στο αυτοκίνητο και πήγαν να κλέψουν πολυκατάστημα

Δύο γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες με βαριές κατηγορίες στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, καθώς παράτησαν τα παιδιά τους κλειδωμένα στο αυτοκίνητο και πήγαν να κλέψουν πολυκατάστημα.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 30/6 σε εμπορικό του East Hanover. Ένας φύλακας ασφαλείας εντόπισε στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος ένα αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν μέσα τέσσερα παιδιά ηλικίας 11 μηνών, 5 ,6 και 7 χρόνων. Το όχημα ήταν κλειδωμένο και τα παράθυρα ελάχιστα ανοικτά ώστε να μπορεί να εισέρχεται αέρας. Εκείνη τη μέρα ο υδράργυρος στην περιοχή ξεπερνούσε τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο φύλακας ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία και οι αρχές που έφτασαν στο σημείο, άνοιξαν τις πόρτες του αυτοκινήτου και έβγαλαν έξω τα παιδιά που ήταν εμφανώς αναστατωμένα και ταλαιπωρημένα, καθώς βρίσκονταν στο αυτοκίνητο για πάνω από μια ώρα.

Σύμφωνα με την Morristown Daily Record, οι μητέρες των παιδιών εμφανίστηκαν μετά από λίγο με πράγματα αξίας 915 δολαρίων στην κατοχή τους, τα οποία είχαν κλέψει από το πολυκατάστημα και συνελήφθησαν.

Τώρα, οι 27χρονες Αρλένα Τ. Κέγιε, από το Ίστον της Πενσυλβάνια, μητέρα των τριών παιδιών και η Σάντεϊ Χ. Γουίλιαμς, από το Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ, μητέρα του άλλου παιδιού, αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για κλοπή από κατάστημα, βάναυση μεταχείριση και παραμέληση ανηλίκων. Προσωρινά, μάλιστα, έχουν χάσει την επιμέλεια των τέκνων τους από την κρατική υπηρεσία προστασίας παιδιών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top