ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο ΠΑΣΙΚΑ χαιρετίζει την έγκριση δημιουργίας Υφυπουργείου Τουρισμού

Ο ΠΑΣΙΚΑ χαιρετίζει την έγκριση δημιουργίας Υφυπουργείου Τουρισμού

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων (ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α) με ανακοίνωσή του χαιρετίζει την ψήφιση από τη Βουλή του νομοσχεδίου για δημιουργία Υφυπουργείου Τουρισμού.


"Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα διαδραματίσει ορθά το ρόλο του και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ολόκληρης της τουριστικής βιομηχανίας", αναφέρεται.

Προστίθεται στην ανακοίνωση ότι τα κέντρα αναψυχής είναι αναπόσπαστο κομμάτι της τουριστικής βιομηχανίας, και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποβαθμιστεί  η σημασία, ο ρόλος και η συνεισφορά της βιομηχανίας των κέντρων αναψυχής στο ΑΕΠ.

"Θα αναμένουμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προβεί σε τέτοιο διορισμό Υφυπουργού, ο οποίος θα γίνει αμέσως από όλους αποδεκτός και δεν θα προκύπτουν ή συγκρούονται τα όποια συμφέροντα, που θα δημιουργήσουν εξ αρχής προβλήματα στη συνεργασία με  εμπλεκόμενους στη τουριστική βιομηχανία", συμπληρώνεται. 

Καταλήγοντας, αναφέρεται ότι το Υφυπουργείο Τουρισμού "πρέπει και επιβάλλεται να μείνει έξω από τις όποιες χάρες και χατίρια ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τους σκοπούς για τους οποίους συστάθηκε".


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top