ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ: «Εν να δεις ήντα που να σου κάμω» - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ: «Εν να δεις ήντα που να σου κάμω» - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Πέμπτη (12/7) ο Αλέξης Μαυρομιχάλης και φιλικό του πρόσωπο, παρουσιάστηκαν ενώπιον δικαστηρίου για τα δύο επεισόδια που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με αστυφύλακα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου, υπό την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Μάλιστα, αστυνομικοί είχαν περικυκλώσει τα κτήρια του δικαστηρίου. Επίσης, χαρακτηριστικό ήταν ότι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο έφεραν αλεξίσφαιρα γιλέκα και οπλισμό. 

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, ο Αλέξης Μαυρομιχάλης και ο 31χρονος φίλος τους, οι οποίοι δεν παραδέχθηκαν τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν, αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση ύψους 10 χιλιάδων ευρώ έκαστος.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία εκτός της υπόθεσης που καταχώρισε εναντίον των δύο, ο Μαυρομιχάλης αντιμετώπισε επιπρόσθετες κατηγορίες για την λογομαχία που είχε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας, μια ημέρα μετά την πρώτη σύλληψή του έξω από γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας, με αποτέλεσμα να επενασυλληφθεί.   

Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει την κατηγορία της απειλής, ότι προκάλεσε δηλαδή τρόμο ή ανησυχία στον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας, Ανώτερο Αστυνόμο Νίκο Σοφοκλέους, απειλώντας τον με βία, με τη φράση «εννά δεις ήντα που να σου κάμω», την οποία είχε επαναλάβει αρκετές φορές.

 

Ο Αλέξης Μαυρομιχάλης αντιμετωπίζει επιπρόσθετα τις κατηγορίες της απειλής, τη σύσταση και λειτουργία αρχείου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα χωρίς τη συγκατάθεση της αρμόδιας επιτρόπου και λήψη γνώσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Κατηγορίες που αφορούν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει ο ίδιος στην οικία του. 

Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν και ο Μαυρομιχάλης και το φιλικό του πρόσωπο,  αφορούν τα αδικήματα της ανησυχίας, θορύβου και ταραχής, της κοινής επίθεσης και πρόκλησης, και της αντίστασης κατά τη σύλληψη. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top