ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα τραγωδία- Νεκρός στη 'μάχη' για το μεροκάματο 56χρονος- Πώς συνέβη το κακό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα τραγωδία- Νεκρός στη 'μάχη' για το μεροκάματο 56χρονος- Πώς συνέβη το κακό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άλλη μια τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 12/07, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια 56χρονου οδηγός φορτηγού από τη Λεμεσό.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στην Οδό Σπύρου Πετούση στον Κάψαλο.

Ο 56χρονος μεταφορέας συνοδευόμενος από δυο συνάδελφους τους, επισκέφτηκαν αποθήκη οικίας έτσι ώστε να την επιθεωρήσουν για να προβούν σε μετακόμιση εταιρείας στοιχημάτων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδας μας, οι δυο συνάδελφοι του 56χρονου κατέβηκαν από το φορτηγό και έδιναν οδηγίες στον οδηγό έτσι ώστε να σταθμεύσει το όχημα στον υπόγειο χώρο της αποθήκης.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες το φορτηγό παρουσίασε μηχανική βλαβη, αφού  φαίνεται πως κόλλησε το κάτω μέρος του φορτηγού στη ραμπα. Ο 56χρονος κατέβηκε για να δει το πρόβλημα και ενώ βρισκόταν κάτω από το φορτηγό, αυτό κύλησε προς τα πίσω περνόντας από πάνω του.

Ανεξέλεγκτο πλέον το όχημα, σταμάτησε στο τέλος του χώρου στάθμευσης της υπόγειας αποθήκης.

Στο σημείο έφτασαν μέλη της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Δυστυχως όμως ο 56χρονος μεταφορέας τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

Να σημειώσουμε πως στο σημείο του θανατηφόρου εργατικού έφτασαν από την πρώτη στιγμή και υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχημάτων ενώ κάνεις δεν μπορούσε να πιστέψει πως συνέβη το κακό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top