ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Τιμητική διάκριση για τον Στέλιο Σεργίδη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Τιμητική διάκριση για τον Στέλιο Σεργίδη

Μέλος της Αστυνομίας επανεξελέγη μέλος της Επιτροπής Προϋπολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου της EMCDDA

Ακόμα μια τιμητική διάκριση για την Κυπριακή Δημοκρατία αλλά και την Αστυνομία Κύπρου, αποτελεί η επανεκλογή του Αστυνόμου Β΄, Εκπρόσωπου Τύπου της ΥΚΑΝ κ. Στέλιου Σεργίδη στην Επιτροπή Προϋπολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για τα Ναρκωτικά και την Τοξικομανία (EMCDDA).

Ο Αστυνόμος Β΄ Στέλιος Σεργίδης εκπροσωπεί την Κυπριακή Δημοκρατία ως μέλος της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για τα Ναρκωτικά και την Τοξικομανία (EMCDDA) από το 2004.  

Το 2014 αποφασίστηκε να προταθεί η υποψηφιότητα του και για την Επιτροπή Προϋπολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά από σχετική παρότρυνση άλλων κρατών μελών νοουμένου της εξαιρετικής παρουσίας και συμβολής του. Μετά από μυστική ψηφοφορία όπως ορίζουν οι κανονισμοί του Παρατηρητηρίου, ο κος Σεργίδης εξελέγη μέλος της Επιτροπής Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018 όπου έληξε η θητεία του.

Ακολούθως, στις 28 Ιουνίου 2018, η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου κατέθεσε την υποψηφιότητα του κ. Σεργίδη για επανεκλογή του στην αναφερόμενη επιτροπή. Στις εκλογές που διεξήχθηκαν στις 28 Ιουνίου 2018, κατά τη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του EMCDDA στη Λισσαβόνα, ο κος Σεργίδης επανεξελέγη για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στην Επιτροπή Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας (EMCDDA), μέχρι τις 30/06/2021.  

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας (EMCDDA) αποτελεί την κεντρική πηγή έγκυρης πληροφόρησης για θέματα ναρκωτικών στην Ευρώπη. Για περισσότερα από 20 χρόνια συλλέγει, αναλύει και διαχέει επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες για τα ναρκωτικά, την τοξικομανία και τις συνέπειες τους, οι οποίες αποτυπώνουν με επιστημονική αρτιότητα την εικόνα του φαινομένου των ναρκωτικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top