ΔΙΕΘΝΗ

ΣΚΩΤΙΑ: Διαδηλώσεις κατά του Ντόναλντ Τραμπ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

ΣΚΩΤΙΑ: Διαδηλώσεις κατά του Ντόναλντ Τραμπ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Στη Σκωτία έφτασε ο Ντόναλντ Τραμπ συνοδευόμενος από την σύζυγο του Μελάνια.

Στο twitter, ο Αμερικανός Πρόεδρος σχολίασε την υπόθεση των 12 Ρώσων πρακτόρων που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Αμερικανικής δικαιοσύνης.

«Οι ιστορίες που ακούσατε για τους 12 Ρώσους αφορούν την διοίκηση Ομπάμα και όχι την διοίκηση Τραμπ. Γιατί δεν έκαναν κάτι γι 'αυτό, αφού ο Πρόεδρος Ομπάμα είχε ενημερωθεί από το FBI τον Σεπτέμβριο, πριν από τις εκλογές;»

Με επόμενο tweet, ο Τραμπ δήλωσε πως θα παίξει γκολφ και πως σε δύο ημέρες θα συναντήσει τον Πούτιν στο Ελσίνκι.

«Έφτασα στη Σκωτία και θα περάσω δύο ημέρες στο Trump Turnberry. Εκτός από συνάντησεις και τηλεφωνικές συσκέψεις, ελπίζω πως θα παίξω γκολφ. Είναι το αγαπημένο μου άθλημα. Ο καιρός είναι καλός και αυτός ο τόπος πανέμορφος! Από εδώ, θα πάω στο Ελσίνκι για να συναντήσω τον Βλαντιμίρ Πούτιν».

Λίγα λεπτά μετά την άφιξη του Αμερικανού Προέδρου, η Greenpeace καλωσόρισε τον Ντόναλντ Τραμπ με ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Τραμπ, είσαι πολύ πιο κάτω από το παρ». Το «κάτω από το παρ» είναι όρος του γκόλφ και σημαίνει πως κάποιος είναι κακός η ανεπαρκής.

Διαδηλώση κατά του Αμερικανού Προεδρου πραγματοποιήθηκε και στη Γλασκώβη. Οι συγκεντρωμένοι θεωρούν «απάνθρωπη» την αντιμεταναστευτική πολιτική του Αμερικανού Προέδρου και τον χαρακτηρίσαν ανεπιθυμήτο στη Σκωτία.

Χιλιάδες άνθρωποι, που κρατούσαν πανό και χτυπούσαν κατσαρόλες και τηγάνια, βγήκαν στους δρόμους του Λονδίνου για να διαμαρτυρηθούν εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη επίσημη επίσκεψή του ως προέδρου στη Βρετανία.

Περισσότεροι από 64.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στο Λονδίνο κατά της επίσκεψης, ενώ συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν σε μεγάλες πόλεις σε όλη τη χώρα.

gr.euronews.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top