ΚΟΣΜΟΣ

Το «ευχαριστώ» των 12 παιδιών που σώθηκαν στην Ταϊλάνδη – Τι λένε για πρώτη φορά στην κάμερα

Το «ευχαριστώ» των 12 παιδιών που σώθηκαν στην Ταϊλάνδη – Τι λένε για πρώτη φορά στην κάμερα

Κατάφεραν να επιβιώσουν μέσα στη σπηλιά στην Ταϊλάνδη για μέρες την ώρα που όλος ο πλανήτης αγωνιούσε για την τύχη τους. Τα 12 παιδιά αναρρώνουν από την περιπέτειά τους και λένε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στους διασώστες αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο που πρόσφερε τη βοήθειά του για να βγουν ζωντανοί.

Τα παιδιά μιλούν για πρώτη φορά μέσα από το νοσοκομείο για την περιπέτειά τους και παραγγέλνουν στους γονείς τους το φαγητό που θα ήθελαν να απολαύσουν.

«Σας ευχαριστώ που με σώσατε. Είμαι καλά» λέει ο Prajak Sutham ενώ ο Adul Sam-on, το μοναδικό αγόρι που γνώριζε αγγλικά και αποτέλεσε το «κλειδί» για την επιτυχή ολοκλήρωση της επιχείρησης καθώς μπορούσε να συνεννοηθεί με τους διασώστες, λέει «είμαι πολύ καλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να φάω KFC».

«Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μας βοήθησε. Θα ήθελα να φάω χοιρινό με ένα τηγανητό αυγό» λέει ο Sompong Jaiwong.

«Είμαι υγιής. Θα ήθελα να φάω βραστό αρνί» είναι το μήνυμα του Duangphet Premthep ενώ ο Nattawut Takhamsai θα ήθελε να δοκιμάσει χοιρινό με βασιλικό».

«Είμαι ασφαλής τώρα, είμαι καλά. Θα ήθελα λίγο χοιρινό με βασιλικό» λέει ο Panumas Saengdee ενώ ο πιο μικρός της ομάδας, ο 11χρονος Chanin Wiboonrungruang με το παρατσούκλι «Τιτάνας» ευχαρίστησε τους Ταϊλανδούς πεζοναύτες.

«Σας ευχαριστώ Thai Navy Seals. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας. Είμαι καλά και θα ήθελα να φάω σούσι» λέει ο 11χρονος.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Ekkapol Chantawong ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, όλες τις κρατικές υπηρεσίες της Ταϊλάνδης και τους γιατρούς προσθέτοντας ότι «είμαι καλά και μπορώ να φάω κανονικό φαγητό».

 



 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top