ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις Τούρκων δημοσιογράφων στην Αλεξανδρούπολη μεταδίδει η TRT

Συλλήψεις Τούρκων δημοσιογράφων στην Αλεξανδρούπολη μεταδίδει η TRT

Για σύλληψη μελών συνεργείου της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης ΤΡΤ στην Αλεξανδρούπολη κάνει λόγω το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού.

Το συνεργείο έκανε γυρίσματα για την δεύτερη επέτειο του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία. Το συνεργείο αφέθηκε τελικά ελεύθερο μετά από παρέμβαση του Τούρκου ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Όπως υποστήριξε το συνεργείο της ΤΡΤ η ελληνική αστυνομία τους συνέλαβε και κατάσχεσε το όχημά τους χωρίς να τους δείξει κάποιο ένταλμα.

Ο επικεφαλής του συνεργείου, δημοσιογράφος Φατίχ Σαμπουντζού υποστήριξε ότι οι αστυνομικοί τον  ξάπλωσαν πάνω στο αυτοκίνητο και χωρίς να τον ρωτήσουν τίποτα άρχισαν να τον ψάχνουν και στη συνέχεια συνέλαβαν το συνεργείο.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος χαρακτήρισε τη σύλληψη ‘αυθαίρετη’, προσθέτοντας ότι έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες, αλλά τέτοια συμπεριφορά δεν έχει δει «ούτε και σε αυτές που θεωρούνται οι χειρότερες χώρες του κόσμου».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top