ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Πού και πότε

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Πού και πότε

Εργασίες συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας ανακοίνωσε τo Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, ανακοινώνει ότι την περίοδο 18 – 25 Ιουλίου 2018, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επομένης ημέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του δρόμου από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας προςτο Τσέρι μέχρι τα φώτα τροχαίας της συμβολής του με τον παρακαμπτήριο Τσερίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα παραμένει κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε απόσταση 500μ. κάθε φορά.  Η τροχαία κίνηση  θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας με την σήμανση  “STOP” – “GO”.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top