ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα 50ευρα που τοποθέτησαν σε τραπεζάκι και προκάλεσαν ‘πανικό’ – Λύθηκε το μυστήριο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα 50ευρα που τοποθέτησαν σε τραπεζάκι και προκάλεσαν ‘πανικό’ – Λύθηκε το μυστήριο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θέλησε να κάνει πλάκα στην σύντροφο του, αλλά δεν περίμενε να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα social media.

O λόγος, για το συμβάν με το χρηματικό ποσό που τοποθετήθηκε σε τραπεζάκι εστιατoρίου στη Λεμεσό… με σκοπό να μην κουνιέται!!!

Η φωτογραφία ανέβηκε στο Facebook, με τους χρήστες να την κοινοποιούν και να αναφέρουν πως κάποιος είχε ξεχάσει τα χρηματά του. Μάλιστα, σκοπός ήταν να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του χρηματικού ποσού έτσι ώστε να του επιστραφούν.

Στην ανάρτηση στην σελίδα του Facebook, «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ» γίνεται αναφορά πως τα χρήματα θα επιστρέφουν από συγκεκριμένο άτομο.

«Βρέθηκαν αυτά τα χρήματα στο μαγαζί … Μακαρίου στην Λεμεσό, όποιος τα ξέχασε λόγω αστείου η άθελά του να επικοινωνήσει μαζί μου έχει ειδοποιηθεί και η αστυνομία εφόσον ελεγχθούν οι κάμερες του μαγαζιού και μετά θα επιστραφούν τα χρήματα από εμένα και όχι από αστυνομικό σταθμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Χρησιμοποίησε ένα μάτσο 50ευρα για να… μην κουνιέται το τραπέζι –Αναζητείται ο χουβαρντάς –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Έλα όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς....

Ο κάτοχος των χρήματων θέλησε να κάνει πλάκα στην σύντροφο του αφού το τραπεζάκι που καθόντουσαν κουνιότανε, έτσι τοποθέτησε τα χρήματα του…

Το ThemaOnline επικοινώνησε με το συγκεκριμένο πρόσωπο, όπου μας ανέφερε  πως αφού γέλασαν και οι δυο, θέλησαν να κάνουν πλάκα, ανεβάζοντας την φωτογραφία στο προσωπικού του λογαριασμό και ενημέρωνε τους φίλους του πως κάποιος τα ξέχασε.

Όπως μας ανάφερε ο ιδιοκτήτης των χρημάτων σκοπός 'ηταν να κάνει πλάκα στους φίλους του. Εξήγησε δε, πως διάφορα πρόσωπα τον πήραν τηλέφωνο ενώ ο ίδιος συνεχίζει την πλάκα χωρίς να αναφέρει ότι είναι δικά του τα χρήματα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top