ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN

Από τις 19 ΙΟΥΛΙΟΥ στους κινηματογράφους

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.

ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

 

Πρωταγωνιστούν: Λίλι Τζέιμς

Αμάντα Σέιφριντ

Κριστίν Μπαράνσκι

Ντόμινικ Κούπερ

Τζούλι Γουόλτερς

Πιρς Μπρόσναν

Κόλιν Φερθ

Στέλαν Σκάρσγκαρντ

Άντι Γκαρσία

Σερ

Μέριλ Στρίπ

 

Σκηνοθέτης: Ολ Πάρκερ

 

 

Δέκα χρόνια μετά την παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία Mamma Mia! που ξεπέρασε τα 600 εκατομμύρια δολάρια, βρισκόμαστε ξανά στο νησί Καλοκαίρι, με τη Σόφι (Αμάντα Σέιφριντ), την κόρη της Ντόνα (Μέριλ Στριπ), να αναλαμβάνει να δώσει νέα πνοή στο ξενοδοχείο και οι θρυλικές «Dynamos» μάς ταξιδεύουν σε παρόν και παρελθόν μέσα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια των ΑΒΒΑ!

 

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

 

Η ομάδα του "Mamma Mia" παρουσιάζει το "Mamma Mia 2: Here We Go Again": Η ταινία μεγάλου μήκους της Universal Pictures, συνέχεια της ταινίας του 2008, παρουσιάζει τα νεανικά χρόνια της Ντόνα, καθώς η κόρη της Σόφι διαπιστώνει ότι είναι έγκυος.

 

Η Μέριλ Στριπ υποδύεται ξανά τη Ντόνα και τον ρόλο της Σόφι υποδύεται εκ νέου η Αμάντα Σέιφριντ. Η Σόφι που μάλλον της πέφτει δύσκολη η εγκυμοσύνη, βρίσκει ανακούφιση στις φίλες της Ντόνα, οι οποίες τη συμβουλεύουν να παραδειγματιστεί από τη μαμά της και τη διαδρομή που ακολούθησε στη ζωή της.

 

Η πλοκή εναλλάσσει το παρόν και το παρελθόν που επιτρέπει στον θεατή να μάθει περισσότερα για τα νεανικά χρόνια των πλασματικών προσώπων της ταινίας αλλά και για τους προβληματισμούς των σημερινών νεαρών ενηλίκων.

Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ επαναλαμβάνουν τους ρόλους των τριών μπαμπάδων της Σόφι, ενώ η Κριστίν Μπαράνσκι και η Τζούλι Γουόλτερς επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη ως οι καλές φίλες της Ντόνα, Τάνια και Ρόζι.

 

Η 72χρονη ποπ σταρ Σερ είναι από τα νέα πρόσωπα της ταινίας στην οποία κάνει πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση και τραγουδά την επιτυχία "Fernando" των Abba με τον ηθοποιό Άντι Γκαρσία.

 

"Super Trooper" και "Waterloo" είναι μερικά από τα τραγούδια του διάσημου σουηδικού συγκροτήματος που ακούγονται στην ταινία.

 

Δέκα χρόνια πριν, το "Mamma Mia!", που προβλήθηκε στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2008, σε σκηνοθεσία της Φιλίντα Λόιντ, είχε παγκόσμια επιτυχία και γοήτευσε μια γενιά θαυμαστών λόγω της ευχάριστης διάθεσης που προκαλούσε στον θεατή και της αδιαμφισβήτητης μουσικής των ABBA. Δέκα χρόνια μετά, ο σκηνοθέτης Ολ Πάρκερ φαντάζεται μια συνέχεια των περιπετειών της Σόφι και της μητέρας της Ντόνα με εναλλαγές ρόλων, του παρόντος και του παρελθόντος και πολλή μουσική.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

"Αυτό είναι ένα κομμάτι της ζωής σας, αν νιώθετε νέοι και σέξι σε οποιαδήποτε ηλικία, η μουσική των ABBA είναι το τέλειο soundtrack της ζωής σας", δήλωσε η Μπαράνσκι μιλώντας για τη μουσική του συγκροτήματος.

 

Η ταινία, παγκόσμιο φαινόμενο εισπρακτικά (ξεπερνώντας τα 600 εκατομμύρια δολάρια), που εκτόξευσε τον τουρισμό της Ελλάδας κι έκανε τη Σκιάθο τη Σκόπελο και το Πήλιο να γίνουν το κινηματογραφικό φόντο πολλών γάμων, το κινηματογραφικό γεγονός του καλοκαιριού επιστρέφει γεμάτο φως, θάλασσα, καλοκαίρι, τραγούδι, χορό και λαμπερούς πρωταγωνιστές, δέκα χρόνια μετά, να μας παρασύρει εκ νέου στο ρυθμό των διαχρονικών τραγουδιών των ABBA και να γεμίσει τις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

Το ίδιο λαμπερό καστ πρώτης ταινίας μαζί με νέα, ταλαντούχα παιδιά, έρχονται με ορμή να μας συγκινήσουν, να μας κάνουν να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να ονειρευτούμε, ερμηνεύοντας μοναδικά πολλά από τα τραγούδια των ABBA που δεν ακούστηκαν στην πρώτη ταινία, αλλά και επιτυχίες που όσες φορές κι αν τις ξανακούσεις δεν μπορείς παρά να αναφωνήσεις Here We Go Again! και να παραδοθείς στο ρυθμό και την καλοκαιρινή διάθεση!

 

Όλο το Χόλυγουντ μάς περιμένει από 19 Ιουλίου στο καλύτερο πάρτι του καλοκαιριού, καθώς όλη η Κύπρος θα ζήσει στο ρυθμό του ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ! HERE WE GO AGAIN.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top