ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινούν οι ευχές για τον Χαράλαμπο – Αναχώρησε για την Γερμανία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκινούν οι ευχές για τον Χαράλαμπο – Αναχώρησε για την Γερμανία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκινούν τα μηνύματα και οι ευχές των φίλων του 18χρονου Χαράλαμπου Λεαντζής ο οποίος αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (17/7) για την Γερμανία.

Με την ελπίδες και τις προσεχές να γυρίσει πίσω δυνατός οι φίλοι του Χαράλαμπου του εύχονται καλό ταξίδι. 

Ο 18χρονος από τη Γεροσκήπου αναχώρησε νωρίς το πρωί της Τρίτης (17/07) με ειδικό ασθενοφόρο αεροσκάφος για τη Φρανκφούρτη, έτσι ώστε να εισαχθεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης για να επανέλθει μετά τον κρίσιμο τραυματισμό.

'Καλό ταξίδι φιλε μας!!! Σου εύχομαι η Αγία Μαρίνα σήμερα που είναι και η γιορτη της να σε ακολουθεί σε όλο το ταξίδι σου και να σου δώσει δύναμη να έρθεις πίσω όπως σε αφήσαμε εκείνη την μέρα!! Να είσαι δυνατός και να ξέρεις ότι όλοι είμαστε δίπλα σου!!! Σε περιμένουμε φιλε μας!!! Η ευχές και η σκέψη μας πάντα μαζί σου!!! 🙏🏻 🙏🏻 💙 💙 💙 💙'. 

Θυμίζουμε πως ο  πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε εντολή να καλυφθούν όλα τα έξοδα της θεραπείας του παιδιού, ενώ θα καλύψει και τα έξοδα των γονιών του.

Να σημειώσουμε πως ο 18χρονος Χαράλαμπος, τραυματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης  27ης Μαρτίου την μοτοσικλέτα του, καθώς συγκρούστηκε με όχημα που οδηγείτο στη Λεωφόρο Ευρώπης από την αντίθετη κατεύθυνση.

Φίλοι και συμμαθητές του Χαράλαμπου εδώ και αρκετό καιρό διοργάνωναν εκδηλώσεις με σκοπό να συγκεντρωθούν τα χρήματα έτσι ώστε να μεταβεί στο εξωτερικό.

Μάλιστα σε ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η οικογένεια του δήλωσε πως με την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του Χαράλαμπου, το ποσό το οποίο έχει μαζευτεί από τις εκδηλώσεις στήριξης του, θα δοθεί μόνο σε φιλανθρωπικές οργανώσεις καθώς και σε οποιονδήποτε συμπολίτη ο οποίος χρειάζεται πραγματική βοήθεια.

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top