ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Lidl Foodball nights

Lidl Foodball nights

Με την μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου να έχει ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους, την αγωνία να κορυφώνεται για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής και την αδρεναλίνη να έχει ανέβει στα ύψη, η Lidl Cyprus δεν θα μπορούσε παρά να γιορτάσει μαζί σας διοργανώνοντας 3 ξεχωριστά Foodball nights γεμάτα με εκπλήξεις για όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

 

Η LidlFoodAcademyμετατράπηκεσε ένα μοναδικό footballbar για να μεταδώσει τους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου. Εκατό άτομα την κάθε βραδιά απόλαυσαν ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό σκηνικό, με BBQ, μπύρες Argus  και  Perlenbacher, γιγαντοοθόνες και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Για να παρευρεθεί κάποιος στα Lidl Foodball nights το μόνο που χρειαζόταν να κάνει ήταν να μπει στην ιστοσελίδα της Lidl Food Academy και να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό! Οι νικητές που κληρώθηκαν πήραν την παρέα τους και ήρθαν στα Lidl Foodball nights για να απολαύσουν μπάλα όπως κανείς άλλος.

Με την είσοδο τους στον χώρο οι νικητές έπαιρναν δώρο ένα ποδοσφαιρικό μπλουζάκι με το όνομα τους, για να θυμούνται την αξέχαστη βραδιά που πέρασαν παρέα με την Lidl.  Κάθεαγώνας ξεκινούσε με ανυπομονησία και ενθουσιασμό! Οι μυρωδιές από το BBQ κατέκλυζαν την αυλή και οι παρευρισκόμενοι απολάμβαναν τον αγώνα τους με άφθονο φαγητό και πολλές παγωμένες μπύρες!

Με την λήξη των αγώνων ένα κανόνι με confetti απογείωνε την ατμόσφαιρα και η μουσική έδινε τον ρυθμόγια το πάρτιπου μόλις ξεκινούσε!

Στην Lidl ξέρουμε να απολαμβάνουμε το κάθε γκολ όπως κανείς άλλος!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top