ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: Επείγουσα επιστολή στην Επιτροπή Ελέγχου για τις απειλές Γιωρκάτζη

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: Επείγουσα επιστολή στην Επιτροπή Ελέγχου για τις απειλές Γιωρκάτζη

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κινήματος, «απαιτείται διαφάνεια για να λάμψει η αλήθεια, πέραν των απειλητικών υπονοούμενων».

ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Δεν μπορεί, σε καμία των περιπτώσεων η κα. Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, η οποία ως Διοικήτρια της Κεντρικής τράπεζας όφειλε να ήταν στην πρώτη γραμμή των γεγονότων σε σχέση με τα θέματα των τραπεζών για τα οποία πρόσφατα ψήφισε η βουλή και ιδιαίτερα για το θέμα του Συνεργατισμού, για το οποίο δεν άρθρωσε λέξη, δύο βδομάδες μετά- όταν της ζητήθηκαν ευθύνες - να απαντά με προκλητικές δηλώσεις δημιουργώντας σοβαρά ερωτήματα τα οποία αρνείται να απαντήσει ή να διευκρινίσει.

Ξενίζει πραγματικά η στάση της τις τελευταίες μέρες, καθώς η κα. Γιωρκάτζη επέλεξε να εξέλθει από το σκοτάδι και τη σιωπή και ξαφνικά εκτοξεύει επικοινωνιακές  βόμβες, κατηγορεί πρόσωπα αλλά δεν εισέρχεται σε λεπτομέρειες, αφήνοντας να αιωρείται ένα αίσθημα απειλής αλλά και πολλά αναπάντητα ερωτήματα, για τα οποία μάλιστα αρνείται να δώσει την οιαδήποτε απάντηση.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών δεν μπορεί να κατανοήσει αλλά ούτε να δεχθεί αυτή την στάση της Διοικήτριας της Κεντρικής Τράπεζας. Ζητεί από την ίδια να ανοίξει τα χαρτιά της και να πορευθεί με βάση την Αρχή της διαφάνειας, αποφεύγοντας την τακτική «κάποιον έχω στο χέρι αλλά δεν μιλώ».

Με επείγουσα επιστολή του, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης ζητά από τους προέδρους των Κοινοβουλευτικών Επίτροπων Ελέγχου και Θεσμών να καλέσουν την κα Γιωρκάτζη στη Βουλή και να καταθέσει αυτά τα πολλά που ξέρει για πολλούς».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top