ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

PrimeTel και Revolut παρουσίασαν την νέα PrimeTel Visa: τον σύγχρονο, εύκολο τρόπο πληρωμών που σε επιβραβεύει με MB

PrimeTel και Revolut παρουσίασαν την νέα PrimeTel Visa:  τον σύγχρονο, εύκολο τρόπο πληρωμών που σε επιβραβεύει με MB

H PrimeTel Visa, η πρώτη κάρτα που επιβραβεύει τους κατόχους της με δωρεάν MB, παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Λεβέντειο Πινακοθήκη.

PrimeTel και Revolut μίλησαν από κοινού για το νέο εγχείρημα που ήρθε στην Κύπρο για να διευκολύνει τις καθημερινές μας συναλλαγές, επιτρέποντας σε όλους να διαχειρίζονται τα χρήματά τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, απολαμβάνοντας μια σειρά από συναρπαστικά προνόμια.

Καλωσορίζοντας την Revolut στην Κύπρο, o Θεοδόσης Θεοδοσίου, Chief Commercial Officer της PrimeTel, δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την no.1 FinTech startup στην Ευρώπη, και που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας, ένα σύγχρονο τρόπο συναλλαγών και μια σειρά από ξεχωριστά οφέλη».

Ξεχωριστές Δυνατότητες

O Country Manager της Revolut για Ελλάδα και Κύπρο, Δημήτρης Λιτσικάκης, αναφέρθηκε στις προοπτικές που προσφέρει ο κόσμος της τεχνολογίας στη σύγχρονη τραπεζική, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες του καινοτόμου start up.

Άμεσα συνδεδεμένη με την εφαρμογή της Revolut, η κάρτα Visa, προσφέρει στους χρήστες μία σειρά από πλεονεκτήματα. Μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό με έως και 10 φορές χαμηλότερο κόστος, δωρεάν αναλήψεις μέχρι 200€/ μήνα από ATM του εξωτερικού, αγορά και ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, μετατροπή συναλλάγματος στην πιο συμφέρουσα ισοτιμία, ταξιδιωτική ασφάλιση ανάλογα με την τοποθεσία με τη μέθοδο Pay-per-Day, καθώς και ασφάλιση κινητού από μόλις 1,11€/ εβδομάδα.

Επιβράβευση με δωρεάν megabyte

«Η νέα PrimeTel Visa είναι η πρώτη κάρτα ανέπαφων συναλλαγών στην Κύπρο που επιβραβεύει τους συνδρομητές της με δωρεάν ΜΒ κάθε μήνα απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών για γρήγορο και οικονομικό σερφάρισμα παντού», δήλωσε ο Διευθυντής Marketing της PrimeTel Αλέξανδρος Ζάχος.

Με την ενεργοποίηση, οι χρήστες λαμβάνουν 1GB δωρεάν mobile internet αλλά και επιπλέον δεδομένα για κάθε 1€ των αγορών τους, κάθε μήνα, για ακόμη περισσότερο σερφάρισμα.

Νέες Συνεργασίες, περισσότερα οφέλη

Εκτός από τα δωρεάν megabyte, οι κάτοχοι της κάρτας θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από ειδικά προνόμια, μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Κύπρο. Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου ανακοινώθηκαν οι πρώτες συνεργασίες με κορυφαία brands από τον χώρο της εστίασης, του κινηματογράφου και της ψυχαγωγίας, ενώ το δίκτυο αναμένεται να διευρυνθεί σύντομα με νέες συνεργασίες.

Μεταξύ άλλων στο σχήμα θα συμμετέχουν, αγκαλιάζοντας από την πρώτη ημέρα το εγχείρημα της PrimeTel, τα εστιατόρια Pizza Hut, οι κινηματογράφοι KCineplex, τα Carob Mill Restaurants, τα Derlicious, το Fasouri Waterpark, τα Burger King, το Hobo Mediterraneo, το Murphy's Bar & Grill, τα Taco Bell, το Tavernaki Marinas Grill and Restaurant και το New Life Health Centre στη Λευκωσία.

Η δική σου κάρτα

Πολύ αυξημένο είναι τo ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι συνδρομητές για την απόκτηση της κάρτας. Ήδη περισσότερες από 2,000 κάρτες έχουν διατεθεί δωρεάν από τα καταστήματα και την ιστοσελίδα της PrimeTel από όπου οι συνδρομητές μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή, να δημιουργήσουν το λογαριασμό τους σε λίγα μόλις λεπτά και να παραλάβουν την κάρτα στο σπίτι τους χωρίς χρέωση.

Για να αποκτήσετε δωρεάν τη νέα PrimeTel Visa, δημιουργήστε τώρα τον λογαριασμό σας μέσω του https://revolut.primetel.com.cy  ή προμηθευτείτε την από οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top