ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες κινητοποιήσεις από εκπαιδευτικούς

Νέες κινητοποιήσεις από εκπαιδευτικούς

Μήνυμα προς τον εκπαιδευτικό κόσμο και την κοινωνία για αγώνα διαρκείας, στέλνουν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ, που αποφάσισαν νέα δυναμική κινητοποίηση όλων των εκπαιδευτικών σε χώρο και χρόνο που θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί προσεχώς
 
Σε ανακοίνωση τους, μετά την έκτακτη συνεδρία των Γραμματειών τους που ακολούθησε της συνάντησης με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις αναφέρουν ότι ο Υπουργός Παιδείας και οι αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου είναι οι βασικές αιτίες για τη διαφαινόμενη μη ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Βαθαίνει το ρήγμα - 'Έχουμε φθάσει σε αδιέξοδο'
 
«Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης οδήγησε σε ναυάγιο την πρωτοβουλία των τριών Εκπαιδευτικών Οργανώσεων για αντιμετώπιση της κρίσης που ξέσπασε στον χώρο της Εκπαίδευσης, εξαιτίας της αδιαλλαξίας που επέδειξε από την αρχή της σημερινής συνάντησης. Παρά τις επίμονες προσπάθειες των ηγεσιών των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων  και της ευελιξίας που αυτές επέδειξαν, θέτοντας στο τραπέζι του διαλόγου συγκεκριμένες εισηγήσεις για υπέρβαση του αδιεξόδου, τελικά δεν κατέστη δυνατόν να αποφευχθούν τα χειρότερα. Η σημερινή συνάντηση απέδειξε για μια ακόμα φορά το ανέφικτο της συνεννόησης με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού», προσθέτουν.
 
Οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις αναφέρουν, τέλος, ότι στην έκτακτη συνεδρία των Γραμματειών τους που ακολούθησε της συνάντησης με τον Υπουργό, αποφάσισαν νέα δυναμική κινητοποίηση όλων των εκπαιδευτικών σε χώρο και χρόνο που θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί προσεχώς και σίγουρα πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σύγκληση των Διοικητικών Συμβουλίων των τριών εκπαιδευτικών οργανώσεων χωριστά και στη συνέχεια από κοινού, την ερχόμενη Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018, για να αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα και να αποφασιστεί κλιμάκωση των μέτρων.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top