ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απογοητευμένος ο Πετρίδης – Δήλωση και για το ΜΕΛΛΟΝ του Μπαλταζάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απογοητευμένος ο Πετρίδης – Δήλωση και για το ΜΕΛΛΟΝ του Μπαλταζάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Σούντουβα, όπου ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 1-0 αλλά αποκλείστηκε πολύ νωρίς από το Τσάμπιονς Λιγκ και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία πλέον, στον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ο Πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων», Πρόδρομος Πετρίδης, μίλησε στους αθλητικούς συντάκτες για την επόμενη μέρα της Λευκωσιάτικης ομάδας, εμφανώς απογοητευμένος από το… πρώτο ηχηρό «χαστουκι» της νέας σεζόν, αλλά και πεισμωμένος ενόψει της συνέχειας.

Να σημειώσουμε ότι ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα τεχνικής ηγεσίας μετά από τον αποκλεισμό-σοκ από τους Λιθουανούς…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η επόμενη μέρα μετά τον αποκλεισμό, μας βρίσκει απογοητευμένους και προβληματισμένους.

Είναι ώρα που πρέπει να ηρεμήσουμε για να δούμε που στεκόμαστε σαν ομάδα και τις αδυναμίες μας, μαζί με το διοικητικό συμβούλιο και την τεχνική ηγεσία και για να σας προλάβω, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα (σσ. προπονητή), για να μην με ρωτήσετε, για να δούμε πως προχωρούμε την επόμενη μέρα.

Ξέρω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Δυστυχώς, δεν μου αρέσουν ούτε τα συγνώμη, ούτε άλλες δικαιολογίες. Έπρεπε να περάσουμε, δεν περάσαμε και τώρα θα δούμε την επόμενη μέρα σιγά-σιγά και ήρεμα, για το καλό του ΑΠΟΕΛ, όπως πράττουμε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Νομίζω ότι έχουμε δείξει σαν διοίκηση, ότι μέχρι στιγμής παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις στις κρίσιμες στιγμές και αυτό θα πράξουμε και τώρα. Όμως, τις επόμενες 2-3 ημέρες θα πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε που υπάρχουν τα προβλήματα, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε παρακάτω στο Γιουρόπα Λιγκ και φυσικά στο πρωτάθλημα που είναι ο στόχος μας.

Πωλήσεις ποδοσφαιριστών μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή, και να περνούσαμε και να ερχόταν μία ικανοποιητική πρόταση για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, καθόμαστε όλοι μαζί και ζυγίζουμε τα πράγματα.

Δεν θα πουλήσουμε όμως ποδοσφαιριστή, απλώς για να πουλήσουμε για να πάρουμε λεφτά, για να καλύψουμε το χάσιμο του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως έχουμε πει, είχαμε και έχουμε το πλάνο μας, αν έρθει μία ικανοποιητική πρόταση, γιατί όχι».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ισχυρού άντρα του ΑΠΟΕΛ:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top