ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: Απαγορεύθηκε η είσοδος σε οδηγούς φορτηγών – «Δεν ήθελαν να πληρώσουν για πάσα»

ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: Απαγορεύθηκε η είσοδος σε οδηγούς φορτηγών – «Δεν ήθελαν να πληρώσουν για πάσα»

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 18/07 στο λιμάνι Λεμεσού, όπου μερίδα οδηγών φορτηγών διαμαρτύρονται για το γεγονός πως δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο, καθώς δεν κατέχουν πάσα.

Του Μιχάλη Μενελάου

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται το ThemaOnline, δεν επιτράπηκε η είσοδος στο λιμάνι Λεμεσού σε μερίδα επαγγελματιών οδηγών φορτηγών, οι οποίοι δεν κατείχαν πάσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε ανακοίνωση, από τα Χριστούγεννα του 2017, για να εκδώσουν πάσα οι οδηγοί φορτηγών ούτως ώστε να τους επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο του λιμανιού.

Μερίδα οδηγών, αμέλησε να εκδώσει πάσα, καθώς υπήρχε ρήτρα για προσκόμιση λευκού ποινικού μητρώου, για το οποίο δεν ήθελαν να καταβάλουν το κόστος έκδοσής του.

Στη συνέχεια εκδόθηκε εκ νέου προειδοποιητική ανακοίνωση για την έκδοση πασών αλλά και της έναρξης εφαρμογής του εν λόγω μέτρου, με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 18/07.

Όπως ανέφερε καλά ενημερωμένη πηγή στο ThemaOnline, υπήρξαν εταιρείες που οργανωμένα ανέλαβαν τα κόστη έκδοσης πασών στους εργαζομένους τους, ούτως ώστε να μην επηρεαστεί η εργασία τους.

Όσον αφορά τη διακίνηση από και προς το λιμάνι, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν εμποδίστηκε η είσοδος ή η έξοδος οδηγών φορτηγών, με τις μεταφορές να διεξάγονται κανονικά, εξαιρουμένων των οδηγών που δεν εξέδωσαν πάσα και δεν τους επιτράπηκε η είσοδος.

Στο σημείο της διαμαρτυρίας βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπως και συντεχνιακοί αλλά και Λειτουργοί της Αρχής Λιμένων.

*Φωτογραφία Αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top