ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ζητά τη βοήθεια Interpol και Europol η ΥΚΑΝ – Αναζητούνται οι συνεργάτες του 54χρονου

ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ζητά τη βοήθεια Interpol και Europol η ΥΚΑΝ – Αναζητούνται οι συνεργάτες του 54χρονου

Οκταήμερη κράτηση σε 54χρονο για κατοχή ενός κιλού κάνναβης.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Τετάρτη 18/07 διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 54χρονου Τουρκοκύπριου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της ΥΚΑΝ σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, δηλαδή κάνναβη συνολικού βάρους 1032 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν την Τετάρτη στο Δικαστήριο όπου παρουσιάστηκε ο 54χρονος, ένα δέμα που περιείχε ναρκωτικά έφτασε από το Άμστερνταμ στο κεντρικό Ταχυδρομείο της Λάρνακας όπου και εντοπίστηκε από τελωνειακούς λειτουργούς και μέλη της ΥΚΑΝ.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 17/07 Τουρκοκύπριος ηλικίας 54 χρόνων, μετέβη στο Ταχυδρομείο Λάρνακας για να παραλάβει το δέμα, στο οποίο αναγραφόταν το όνομα του, μία διεύθυνση στην Αραδίππου και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου που εντοπίστηκε στην κατοχή του.

Ο 54χρονος υπέγραψε για την παραλαβή του δέματος και στη συνέχεια ελέγχθηκε από τελωνειακό λειτουργό ο οποίος εντόπισε δύο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 1032 γραμμαρίων περίπου.

Δυνάμει δικαστικού εντάλματος ο 54χρονος που διαμένει στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, συνελήφθη και ανακρινόμενος εξέφρασε στους ανακριτές κάποιους ισχυρισμούς για την προέλευση των ναρκωτικών.

Παρά το γεγονός ότι στο δέμα αναγραφόταν διεύθυνση στην Αραδίππου ο 54χρονος αρνείται ότι έχει τόπο διαμονής στις ελεύθερες περιοχές.

Στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης, η ΥΚΑΝ θα ζητήσει τη βοήθεια της Interpol και της Europol, αναφορικά με τον αποστολέα του δέματος, ενώ αναζητούνται άλλοι συνεργάτες του 54χρονου στην Κύπρο.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top