LIFESTYLE

Πανικός με την ακύρωση της συναυλίας του Dj Snake – Οι αντιδράσεις από επώνυμους και μη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανικός με την ακύρωση της συναυλίας του Dj Snake – Οι αντιδράσεις από επώνυμους και μη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

O Dj Snake την τελευταία στιγμή, κυριολεκτικά, ακύρωσε την πολυαναμενόμενή του συναυλία στις Φοινικούδες που θα λάμβανε χώρα την Τετάρτη, 18 Ιουλίου.

Της Νατάσας Κακουτση 

Ο πασίγνωστός Dj Snake στις διαφημίσεις που ‘έπαιζαν’ από το πρωί μέχρι το βράδυ στο νησί υπόσχονταν μια μαγική βραδιά, η οποία εξελίχθηκε σε φιάσκο, μιας και πλήθος κόσμου από όλον τον κόσμο κατέκλυσε τον χώρο της συναυλίας, αλλά ο Dj Snake δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Η ενημέρωση έγινε την τελευταία στιγμή, αφού επώνυμοι Κύπριοι και μη, όλοι θαυμαστές του διάσημου Dj βρέθηκαν στον χώρο της συναυλίας. 

Ο ίδιος ο Dj Snake επικαλέστηκε βλάβη της μηχανής του αεροπλάνου του, κάτι που έγινε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, κατά την ώρα που ο κόσμος είχε ήδη βρεθεί στις Φοινικούδες για να τον απολαύσει.

Ο πασίγνωστος Dj αυτήν την στιγμή επέλεξε για να ανακοινώσει την ακύρωση της συναυλίας του. 

Η εξήγηση που έδωσε ο Dj Snake δεν έπεισε... αφού κανένας επαγγελματίας, πόσω μάλλον του βεληνεκούς του, δεν συνηθίσει να προσγειώνεται στην χώρα όπου θα κάνει συναυλία την ώρα της διεξαγωγής του event. 

 Η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε και διαδικτυακά ότι η συναυλία του Dj Snake τελικά θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου, στον ίδιο χώρο. 

Μάλιστα η Moonlight Show Production θέλησε να δώσει μέσω των social media και συγκεκριμένα με μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο facebook εξήγηση για την ακύρωση της συναυλίας του Dj Snake, ανακοινώνοντας παράλληλα την αποζημίωση των εισιτηρίων.  

Το ThemaOnline προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία Moonlight Show Production, κάτι που δεν έγινε έφικτό. Ωστόσο επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα, ο οποίος μας εξήγησε ότι η συναυλία δεν ήταν του Δήμου Λάρνακας. Ο Δήμος παρείχε τον χώρο και έχει ενημερωθεί ότι η εταιρεία παραγωγής θα χρειαστεί και πάλιν τον χώρο, μετά την ακύρωση της συναυλίας, κάτι στο οποίο ο Δήμος Λάρνακας δεν έφερε καμία ένσταση και έτσι συμφώνησε να παραχωρηθεί εκ νέου ο χώρος για την συναυλία. 

Να πούμε ότι ενημέρωση δεν είχε ούτε και ο μεγάλος χορηγός της συναυλίας, Super Fm, αφού οι ραδιοφωνικοί του παραγωγοί, Άντρη Καραντώνη και Χριστίνα Δημητρίου βρέθηκαν στον χώρο μαζί με τον Super Fm και ενημερώθηκαν για την ακύρωση της συναυλίας, όπως και οι υπόλοιποι.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top