LIFESTYLE

Επώνυμος Κύπριος θέλει να παντρευτεί μετά τον γάμο του Αναγιωτού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 

Επώνυμος Κύπριος θέλει να παντρευτεί μετά τον γάμο του Αναγιωτού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Γιώργου Αναγιωτού και της Βαλεντίνας Νικολάου στα social media στάθηκε αφορμή για να δηλώσει ένας εκ των επώνυμων φίλων τους ότι θέλει να παντρευτεί μετά τον γάμο τους. 

Ο γάμος του Γιώργου Αναγιωτού και της Βαλεντίνας Νικολάου συζητήθηκε όσο κανένας άλλος, τόσο για τον παραδοσιακό του χαρακτήρα, όσο και για την αρθρόα προσέλευση της κυπριακής showbiz.

Ο Κύπριος πρωταγωνιστής και η σύζυγός του θέλησαν να ευχαριστήσουν όσους παρευρέθηκαν στον γάμο τους, αλλά και σε όσους βοήθησαν να επιτευχθεί η πιο σημαντική μέρα της ζωής τους. 

Το μήνυμά τους: "Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μεσα απο την καρδιά μας όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας, αλλα και με τις ομορφες ευχες σας στην πιο σημαντική στιγμη της ζωής μας. Ευχαριστούμε που γίνατε κομμάτι της χαράς μας! 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε ομως και σε καποιους ανθρώπους που χωρίς την πολύτιμη και σημαντική βοήθεια τους δεν θα τα καταφέρναμε ! Την Stela Gavriel, τον Pavlos Michaelas ,τον Κώστας, Κώστας Γρουτίδης , τον Γιώργο Θεοδούλου, το κοινοτικό συμβούλιο κιτιου και ιδιαίτερα την κ. Χριστινα Μαστρη , τον πολιτιστικός όμιλος Ομόνοια Αραδίππου , τον Stelios F. Stylianou ,τον κ. Panikos Xatzisolomou και κ. Αννίτα Χατζησολωμού."

 Η ανάρτηση του νεόνυμφου ζεύγους απέσπασε εκατοντάδες σχολίων για ευχές. Ανάμεσα στις ευχές για ''Βίον Ανθόσπαρτον" και ένα σχόλιο που κέντρισε την προσοχή. 

Ο καλός φίλος του ζεύγους, Δημήτρης Τοκαρής δήλωσε "Μετά από αυτή την εμπειρία θέλω να παντρευτώ!!!", για να το διαψεύσει στην συνέχεια. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top