ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι ενέργειες αστυνομίας για σύλληψη Τ/κ - Αναφορά για σπείρα

Οι ενέργειες αστυνομίας για σύλληψη Τ/κ - Αναφορά για σπείρα

Εντείνονται οι έρευνες μετά τη σύλληψη του 23χρόνου Τ/κ στο Δάλι, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης χαρακτήρισε σημαντική τη σύλληψη του 23χρονου που φέρεται να είναι μέλος σπείρας στα κατεχόμενα, που περνούσαν στις ελεύθερες περιοχές μέσω αφύλαχτου σημείου της γραμμής κατάπαυσης του πυρός και στη συνέχεια παραβίαζαν κατοικίες και υποστατικά και έκλεβαν.
 
Σε δήλωση μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι η Αστυνομία προχωρά σταθερά στη διερεύνηση των υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, μετά τη σύλληψη στην περιοχή Δαλιού 23χρονου.
 
Ο  κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι το 23χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου και εξασφαλίστηκε η 8ημερη προσωποκράτηση του, προσθέτοντας ότι με βάση την παραδοχή του συλληφθέντος αυτό εμπλέκεται σε 6 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπής περιουσίας στο Δάλι και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, αναφερόμενος στα γενικότερα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνουν τη θερινή περίοδο και ενόψει των διακοπών τους, οι πολίτες ώστε να αποφύγουν σε βάρος τους κλοπές, τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αναρτούν πληροφορίες για το χώρο παρουσίας τους και διαμονής τους.
 
Επίσης συνέστησε προς όσους φεύγουν διακοπές και αφήνουν στο σπίτι τα οχήματα τους, τα κλειδιά αυτών να φυλάγονται σε ασφαλείς χώρους και αν είναι δυνατόν να επιτηρούνται, επειδή όπως εξήγησε παρουσιάστηκαν αυξημένα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών κατοικιών με υπεξαίρεση και των κλειδιών των οχημάτων, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν σε διάφορες εγκληματικές ενέργειες.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top