ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα ΝΕΟΤΕΡΑ για το πρόβλημα Καταλά

Τα ΝΕΟΤΕΡΑ για το πρόβλημα Καταλά

Αναγκαστική αλλαγή έγινε χθες στο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου ο αρχηγός της Λαρνακιώτικης ομάδας, Νταβίντ Καταλά.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Λεωνίδου – Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που λάβαμε, ο Καταλά σήμερα (Πέμπτη) πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί η σοβαρότητα τους τραύματος στο πόδι.

Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι το πολύ σοβαρό, εντούτοις, στην ΑΕΚ θέλουν να αναμένουν μερικές μέρες – αύριο υπάρχει ρεπό για την ομάδα – και μέσα από τις προπονήσεις του τριημέρου, Σαββάτου ως Δευτέρας, θα διαφανεί εάν θα μπορέσει ο Καταλά να τεθεί στη διάθεση του Άντονι Ιραόλα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλιώς τότε δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους κυπελλούχους ο κάπτεν στην πρώτη αναμέτρηση για τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Σημαντικές οι μέρες από Σάββατο μέχρι Δευτέρα, για να δείξουν εάν μπορεί ο Καταλά να είναι στην αποστολή του πρώτου επίσημου αγώνα της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.  Υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις των κιτρινοπράσινων ότι ο αρχηγός θα προλάβει και θα είναι στην αποστολή του πρώτου αγώνα για την ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

Σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια έργων στην Πέγεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top