ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστό τμήμα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία

Κλειστό τμήμα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία

Κλειστό θα είναι τμήμα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία το πρωί της Κυριακής 22/7 λόγω εγκατάστασης γερανού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, ο γερανός θα εγκατασταθεί μεταξύ τις 0400 και τις 1000 «σε όλο το πλάτος της λωρίδας κυκλοφορίας προς τα φώτα Γαβριηλίδη».

«Κατά τη διάρκεια που θα είναι εγκατεστημένος ο γερανός θα είναι κλειστό το τμήμα της λεωφόρου από τη συμβολή της με την οδό Αυλώνος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γερασίμου Μαρκορά και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου των παρακείμενων αυτών οδών», αναφέρεται.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους», αναφέρεται.

KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top