ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν έχει δει…. άσπρη μέρα

Δεν έχει δει…. άσπρη μέρα

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι μία πικρή πραγματικότητα για την Ανόρθωση, η οποία έχει καταγραφεί εδώ και μία περίπου δεκαετία.

Λες και την… κυνηγάει «κατάρα», αφού μετά την αποχώρηση του Τιμούρ Κετσπάγια, δεν έχει δει άσπρη μέρα η «Κυρία», τόσο στο κυπριακό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, με εξαίρεση φυσικά τις περιστασιακές επιτυχίες (νίκες στα ντέρμπι, εξόδους στην Ευρώπη κλπ), αφού από τότε παραμένει χωρίς τίτλο, ενώ έχει γνωρίσει ντροπιαστικούς για την τεράστια ιστορία της αποκλεισμούς στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ακόμα και φέτος, που η ομάδα της Αμμοχώστου έδειχνε να συνέρχεται για τα καλά μετά την περσινή πολύ καλή πορεία της και να δείχνει έτοιμη για επιστροφή στους τίτλους (με τη διοίκηση να κάνει την οικονομική υπέρβαση στις μεταγραφές), ξεκίνησε τη νέα σεζόν με ένα απίστευτο «χαστούκι» από την Αλβανική Λάτσι, το οποίο σόκαρε τους πάντες.

Βέβαια, κάποια στιγμή θα σπάσει η… «κατάρα» και θα μπει τέλος στη γκίνια, αλλά κάποια πράγματα που έχουν συμβεί την τελευταία δεκαετία, παραπέμπουν στη… σφαίρα του ανεξήγητου.

Υ.Γ. ΔΕΝ κατηγορούμε κανέναν, ούτε αφήνουμε αιχμές για τον οποιονδήποτε, απλά καταγράφουμε μία πραγματικότητα που σχολιάζεται από πολύ κόσμο…

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top