LIFESTYLE

Δεν είναι ζευγάρι αλλά πατέρας και κόρη! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν είναι ζευγάρι αλλά πατέρας και κόρη! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο γνωστός ηθοποιός έγινε πατέρας σε μικρή ηλικία και πλέον με την κόρη του όταν βγαίνουν μοιάζουν για φίλοι παρά για πατέρας με κόρη.

Ο Χρήστος Σπανός με την κόρη του, Μαρία και τη σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου πήγαν στην Επίδαυρο το βράδυ της Παρασκευής να δουν την παράσταση «Ηλέκτρα» και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr.

«Αν με ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: “Αποκλείεται!”. Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσεις τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου-αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι-δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top