ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΡΟΝΤΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση 8χρονη – «Νομίζαμε ήταν πυροτεχνήματα» δήλωσε Έλληνας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΟΡΟΝΤΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση 8χρονη – «Νομίζαμε ήταν πυροτεχνήματα» δήλωσε Έλληνας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένα 8χρονο κοριτσάκι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση  από τα πυρά άγνωστου άνδρα στην ελληνική συνοικία στο Τορόντο, ο οποίος έπεσε και ο ίδιος νεκρός στην συνέχεια.

Η αστυνομία του Τορόντο κλήθηκε στη γωνία των λεωφόρων Danforth και Logan, στην γειτονιά Greektown της πόλης, γύρω στις 22:00 την Κυριακή (22/7).

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και 13 άλλοι τραυματίστηκαν, από τα πυρά του άνδρα, στην πολυσύχναστη λεωφόρο, ανέφερε η αστυνομία.

Ο δράστης, ο οποίος δεν εντοπίστηκε, πέθανε προφανώς από τραύματα πυροβολισμών, δήλωσε ο αρχηγός Mark Saunders της αστυνομικής υπηρεσίας του Τορόντο νωρίς τη Δευτέρα.  Είπε ότι μετά την άφιξή του, έγινε ανταλλαγή πυροβόλων όπλων. 

Ο  Saunders είπε μάλιστα, ότι ένα κορίτσι, ηλικίας περίπου 8 ετών, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν περιέγραψε όμως τη σοβαρότητα της κατάστασης των άλλων τραυματισμών.

Οι αρχές δήλωσαν ότι δεν έχουν εντοπίσει το κίνητρο του δράστη, ενώ ο επικεφαλής είπε ότι δεν θα αποκλείσει την τρομοκρατία. 

Η αστυνομία ζητούσε πληροφορίες από τους μάρτυρες και το κοινό. 

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, μπάρμαν στο ελληνικό εστιατόριο Mezes, δήλωσε ότι αρχικά πίστευαν ότι πρόκειται για πυροτεχνήματα. Αλλά όταν ένας συνάδελφος του βγήκε έξω για να δει τι γίνεται, έπεσε σε πυροβολισμό. 

«Ένας άλλος συνάδελφος που έσυρε το άτομο πίσω», είπε ο κ. Παπαδόπουλος, «πυροβολήθηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο». 

«Υπήρξε μεγάλη αναταραχή», είπε. «Υπάρχει πολύ αίμα εδώ».

Τα εστιατόρια κατά μήκος της λεωφόρου Danforth ήταν κλειδωμένα μετά το περιστατικό.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top