ΕΛΛΑΔΑ

ΑΤΤΙΚΗ-ΠΥΡΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ: Η κατάσταση των 25 τραυματιών – Επιβεβαίωση για νεκρό

ΑΤΤΙΚΗ-ΠΥΡΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ: Η κατάσταση των 25 τραυματιών – Επιβεβαίωση για νεκρό

Είκοσι πέντε τραυματίες σε τρία νοσοκομεία αφήνει πίσω της η εν εξελίξει πύρινη λαίλαπα στην Αττική.

Έξι από αυτούς είναι διασωληνωμένοι με εγκαύματα, σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ, Μιλτιάδη Μυλωνά, στην ΕΡΤ.

Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε η πληροφορία για έναν νεκρό στην Ανατολική Αττική.

Όπως είπε και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς η κατάσταση είναι πολύ άσχημη γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των νοσοκομειακών καθώς δεν μπορούν να πλησιάσουν στις περιοχές που έχουν δεχθεί κλήσεις.

Σε επιφυλακή είναι όλα τα ασθενοφόρα της Αττικής, ενώ επιβεβαίωσε ότι ο νεκρός είναι στην περιοχή της Ραφήνας.

Στο μεταξύ, μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα στην Καλλιτεχνούπολη Αττικής, ενώ στο πέρασμά της έκαψε σπίτια και αυτοκίνητα σε Πεντέλη, Νέο Βουτζά, ενώ έχει κατέβει μέχρι τη Λεωφόρο Μαραθώνος και έχει περάσει σε Μάτι, Κόκκινο Λιμανάκι και Ραφήνα.

Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής εκκενώθηκαν δύο κατασκηνώσεις (του Δήμου Αθηναίων και προσκόπων) όπως και το Λύρειο Ίδρυμα, για προληπτικούς λόγους.

Με τη βοήθεια της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν απεγκλωβιστεί 35 άτομα από το Μάτι.

Ένα αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού που έχει αποπλεύσει από το Ναύσταθμο Σαλαμίνας και σπεύδει στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, ενώ όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πολεμικού Ναυτικού θα αποπλεύσει και δεύτερο αρματαγωγό στην περιοχή όπου υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι.

Επίσης θα σπεύσουν και σκάφη του Λιμενικού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top