ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Έφυγαν 45 άτομα και δυο πυροσβεστικά οχήματα - Δηλώσεις Κεττή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Έφυγαν 45 άτομα και δυο πυροσβεστικά οχήματα - Δηλώσεις Κεττή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (24/07) η κυπριακή αποστολή πυροσβεστών και διασωστών για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των φονικών πυρκαγιών που μαίνονται στην Αττική από το μεσημέρι της Δευτέρας (23/07).

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ThemaOnline, 45 άτομα έχουν επιβιβαστεί στο C-130 ενώ έχουν σταλεί και δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, έχουν επιβιβαστεί 45 πρόσωπα στο στρατιωτικό αεροσκάφος ενώ οι υπόλοιποι 19 θα μεταβούν με επιβατική πτήση.

Πρόκειται για ομάδα αποτελούμενη από 60 πυροσβέστες και 4 άτομα διασώστες και νοσηλευτές.

Θυμίζουμε πως το αεροσκάφος έφτασε γύρω στις 07.20 το πρωί της Τρίτης (24/07) στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας οπού και έγιναν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες ούτως ώστε η αποστολή να αναχωρήσει για την Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν.

Σύμφωνα με τον  Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράγκολα, «υπεύθυνος της αποστολής θα είναι ο Βοηθός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αστυνόμος Β Λεωνίδας Λεωνίδου ο οποίος θα είναι και ο σύνδεσμος της κυπριακής αποστολής και του Πυροσβεστικού Σώματος ή της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας στην Ελλάδα που θα δεχθεί τις ανάλογες οδηγίες για το που και πότε θα επιχειρήσουν».

 

 

 

 

 

=

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top