LIFESTYLE

Νίκη Βίσση: 'Το σπίτι μας κάηκε ολοσχερώς' – Κινδύνευσε η μητέρα και η οικογένειά της

Νίκη Βίσση: 'Το σπίτι μας κάηκε ολοσχερώς' – Κινδύνευσε η μητέρα και η οικογένειά της

Η αδελφή της Άννας Βίσση, Νίκη Βίσση μετρά συντρίμια... Το σπίτι της κάηκε ολοσχερώς και η μητέρα της κινδύνευσε μαζί με την οικογένειά της. 

Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την Ελλάδα, με τον όλεθρο που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές της Τρίτης (23/7) σε Κινέττα, Πεντέλη, Νέα Μάκρη, Μάτι, Νέο Βουτζά και Κάλαμο. Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 60 μεδεκάδες αγνοούμενους και τραυματίες. Περιουσίες καταστράφηκαν και ακόμη ο εφιάλτης δεν έχει τελειώσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TLIFE, κάηκε ολοσχερώς και το σπίτι της Νίκης Βίσση που βρισκόταν στην περιοχή Μάτι. Η αδερφή της Άννας Βίσση που βρισκόταν μαζί με την τραγουδίστρια στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε στο TLIFE όσο βρισκόταν σήμερα στα συντρίμμια του σπιτιού της, τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η οικογένειά της, αναφωνώντας την ίδια στιγμή με αναστεναγμό ελπίδας: «επιτέλους βρέχει!».

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε: «Το σπίτι μας κάηκε ολοσχερώς! Δεν έμεινε τίποτα στο Μάτι… Δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, πέθαναν άνθρωποι, είναι απίστευτο. Ζούμε μια τραγωδία. Εγώ βρισκόμουν με την Άννα στη Θεσσαλονίκη για τη συναυλία της και έμαθα τι συμβαίνει από το τηλέφωνο. Στο σπίτι μου ήταν ο σύζυγός μου, τα παιδιά μου και η μητέρα μου. Τα παιδιά άρπαξαν την μητέρα μου με το αυτοκίνητο κι έφυγαν. Η Άννα είναι στο πλευρό μας… Πριν από λίγο πήρε στο σπίτι της και τη μητέρα μας… Αυτή ήταν η βασική μας κατοικία… Εντάξει έχουμε να μείνουμε κάπου, αλλά τώρα είμαστε στην περιοχή, στο Μάτι και στο σπίτι και μαζέυουμε τα συντρίμμια…».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top