ΕΛΛΑΔΑ

Συγχαρητήρια – H ΔΕΗ διαγράφει τις οφειλές των πληγέντων από την φονική πυρκαγιά

Συγχαρητήρια – H ΔΕΗ διαγράφει τις οφειλές των πληγέντων από την φονική πυρκαγιά

Η Διοίκηση της ΔΕΗ εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τα θύματα της πύρινης λαίλαπας και ανακοινώνει τη διαγραφή οφειλών για Ηλεκτρική Ενέργεια.

Στις περιοχές Μάτι, Νέος Βουτζάς και Ραφήνα έχουν καταγραφεί ζημιές σε συνολικά 50 υποσταθμούς, σε σύνολο περίπου 300 υποσταθμών που τροφοδοτούν την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ το πρωί της Τρίτης περίπου 7.500 καταναλωτές ήταν χωρίς ρεύμα σε διάφορα σημεία των πληγεισών περιοχών στην ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ η παροχή νερού θα επανέλθει σε περίπου 15 ημέρες και η τροφοδοσία με ρεύμα σε έναν μήνα

Η ΔΕΗ ωστόσο, σαν δείγμα συμπαράστασης, ανακοίνωσε ότι, ποσό που έχει καταναλωθεί από  τους πληγέντες των πυρκαγιών, από τις 1/1/2018 θα διαγραφεί.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΔΕΗ:
Η Διοίκηση της ΔΕΗ εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τα θύματα της χθεσινής πύρινης λαίλαπας που έπληξε τη χώρα και ιδιαίτερα την Αττική και τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και σε όσους συμπολίτες μας υπέστησαν υλικές καταστροφές.

Ως ελάχιστο δείγμα έμπρακτης υποστήριξης στους συμπολίτες μας που επλήγησαν, η Διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε τη διαγραφή των οφειλών για Ηλεκτρική Ενέργεια (ανταγωνιστική χρέωση λογαριασμού), η οποία έχει καταναλωθεί από 1/1/2018 έως σήμερα, για τις οικίες και τα καταστήματα που καταστράφηκαν, καθώς και για τις οικίες των οικογενειών των θυμάτων της χθεσινής τραγωδίας. Για παλαιότερες οφειλές θα υπάρξουν πολύ γενναίες ρυθμίσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top