ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοιραίο το τραύμα στο κεφάλι για τον άτυχο αστυφύλακα από την Λευκωσία -Έγινε η νεκροτομή

Μοιραίο το τραύμα στο κεφάλι για τον άτυχο αστυφύλακα από την Λευκωσία -Έγινε η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 25/07, η νεκροτομή επί της σορού του αστυφύλακα 789, Ιωακείμ Λοΐζου τέως από το Αρεδιού, ο οποίος τραυματίστηκε με την μοτοσικλέτα του το βράδυ της 7ης Ιουλίου.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ο 40χρονος  είχε τραυματιστεί κρίσιμα σε τροχαίο δυστύχημα στις 7 του τρέχοντος Ιουλίου και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Δυστυχώς την Τρίτη (24/07), υπέκυψε στα τραύματα του.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε το πρωί της Τετάρτης (25/07) η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, τα τραύματα που υπέστη στο κεφάλι ο 40χρονος ήταν μοιραία. Τα αίτια θανάτου του οφείλονται σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Θυμίζουμε πως ο 40χρονος μοτοσικλετιστής, συνόδευε με άλλους φίλους του, νεόνυμφους σε υπαίθριο χώρο δεξίωσης του Καλού Χωριού. Είχε αποχωρήσει από τον χώρο με προορισμό την οικία του για να αφήσει τη μοτοσικλέτα του και να πάρει αυτοκίνητο. Θα μετέβαινε οικογενειακώς στη δεξίωση.

Στον δρόμο για την οικία του, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα να κτυπήσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Όπως μας αναφέρθηκε από την Τροχαία, δυστυχώς ο άτυχος Λοϊζου δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Την Τρίτη 24/07, κρίθηκε κλινικά νεκρός μετά από εξετάσεις που του έγιναν για να διαφανεί κατά πόσο βρισκόταν σε λειτουργία ο εγκέφαλός του.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας μέσω ανακοίνωσης, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η στήριξη προς τη σύζυγο και τo παιδί του είναι δεδομένη.

Να σημειώσουμε πως την Πέμπτη 26 Ιουλίου και ώρα 4.00μ.μ., θα τελεστεί η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Αρεδιού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top