ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στήριξη από τη Cyta στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Αττική

Στήριξη από τη Cyta στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Αττική

Η Cyta συμβάλλει στις προσπάθειες που γίνονται για στήριξη των πληγέντων της εθνικής τραγωδίας από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα.

 

Γι’ αυτό και θέτει στη διάθεση του κοινού την υπηρεσία της Charity Direct και καλεί όσους επιθυμούν να προσφέρουν και να βοηθήσουν, να κάνουν την εισφορά τους στέλνοντας μήνυμα στο 7060, γράφοντας:

GR 1 (για €1), GR 3 (για €3) ή GR 5 (για €5)

Διευκρινίζεται ότι, ολόκληρο το ποσό της κάθε εισφοράς θα αποδοθεί για το συγκεκριμένο σκοπό, χωρίς οποιαδήποτε πρόσθετη χρέωση από τη Cyta για αποστολή του μηνύματος στον αριθμό αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη διαδικασία αυτή, εισφορές μπορούν να γίνονται και από πελάτες άλλων τηλεπικοινωνιακών παρόχων της Κύπρου.

Παράλληλα με τις πιο πάνω ενέργειες, η Cyta θα συνεισφέρει στην ανακούφιση των πληγέντων με επιπρόσθετο ποσό, το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

Δελτία Τύπου της Cyta και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να βρείτε, επίσης, στην ιστοσελίδα  www.cyta.com.cy/press-releases

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top